Vores malere dækker hele Farum - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Farum – Giv dit hjem nyt liv med nymalede vægge

Nymalede vægge kan gøre en verden til forskel. De kan opfriske eller ændre dit nuværende hjem, eller de kan hjælpe med at skabe rammen for dit nye hjem og dets udtryk. Går du med tanker om at få malet dit hjem i Farum, så kontakt Lykkebo i dag. Vi udfører kvalitetsmalerhåndværk til en fair pris.

Står du med et malerprojekt i dejlige Farum? Ønsker du at opfriske dit hjem eller ændre et af dine værelsers nuværende farvepaletter? Eller er du lige flyttet i helt nyt hus eller ny lejlighed i Farum, som du skal have ordnet? Lige meget hvor stort eller lille dit malerprojekt er, så vil malerfirmaet Lykkebo gerne hjælpe dig med dine malerbehov i Farum. Vi har specialiseret os i personlige maleropgaver i Farum og Nordsjælland, og vi udfører godt håndværk og tilpasser vores services efter dine behov. Det betyder blandt andet, at vi kan træde til med kort varsel, hvis behovet opstår.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Hvad vi tilbyder vores kunder:

 • Faglærte og venlige malersvende, som tager sig godt af dit hjem.
 • Malingprodukter fra Dyrup, som er slidstærke og miljøvenlige.
 • Malertilbud og tidsplaner, som overholdes fra ende til anden.
 • Fine nymalede vægge, som har en pæn og mat finish.


Kontakt malerfirmaet Lykkebo i dag, og vi sender dig et uforpligtende og fair tilbud på din maleropgave i Farum. Lykkebo har mange års erfaring fra malerbranchen og hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til dit malerprojekt eller ønsker rådgivning. Du kan kontakte os ved at ringe til os på telefonnummer 51 90 20 91 eller udfylde vores tilbudsformular her.

Udspecificerede malertilbud

Der kan nemt opstå misforståelser i forbindelse med dit malertilbud og din maleropgave. Det skyldes, at mange malere desværre er uklare om, hvilke opgaver der er inkluderet, eller hvilke produkter der benyttes. Malerfirmaet Lykkebo gør derfor en dyd ud af at give vores kunder udspecificerede malertilbud, hvor alt er medtaget.

god malermester farum

Vi sørger for, at du har fuldt overblik over din maleropgave ved at specificere præcis, hvilke opgaver vi udfører, hvilke kvalitetsmalinger vi anvender og den endelige pris. På den måde undgås uforudsete udgifter og misforståelser, hvis du vælger Lykkebo. Og vi lytter selvfølgelig til dine ønsker og udformer tilbuddet ud fra dine malerbehov og dit budget. Vi er hverken de dyreste eller de billigste, men med os som dit malerfirma får du fuld valuta for dine penge og den bedste kvalitet til en god og fair pris.

Udvidet forsikring på dit malerhåndværk

Malerfirmaet Lykkebos placering som nummer 1 på Trustpilot og brancheprisen ”Årets maler” vidner om, at vi gør os utroligt umage med vores malerhåndværks kvalitet og vores høje serviceniveau til vores kunder. Vi ønsker, at vores kunder skal føle sig ekstra sikre, når de vælger Lykkebo som deres foretrukne malermester i Farum. Vi er derfor medlem af brancheforeningen ”Danske Malermestre”, som også indbefatter et ankenævn og en udvidet forsikring. ”Danske Malermestre” er en forening, som er med til at sætte standarden for dansk malerhåndværk, og at malerhåndværk udføres ordentligt generelt.

Som kunde hos os er du ligeledes forsikret med dækning til udbedringer for op til 100.000 kr, hvis der er fejl i den håndværksmæssige udførelse af dit malerjob. Vi gør os altid umage hos malerfirmaet Lykkebo, men det er desværre ikke alle malere, der lægger det samme arbejde i deres malerhåndværk. Derfor råder Lykkebo dig til at tjekke, om din valgte maler er medlem af ”Danske Malermestre”, så du er sikret et godt malerresultat og udbedringer, hvis der skulle ske fejl. På den måde har du en udvidet garanti og sikkerhed i forhold til det malerhåndværk, som udføres i dit fine hjem.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på TrustPilot

Få gratis tilbud nu

Vi anvender kvalitetsmaling fra Dyrup

Pris kan være en vigtig faktor, når man står og skal vælge malerfirma i Farum. Der er derfor mange malere, der vælger at spare på, hvilke produkter de benytter, så de kan give et billigere malertilbud. Det bliver desværre på bekostning af både malerresultatets æstetik og holdbarhed. Og i Lykkebo mener vi, at kvalitet og holdbarhed er alfa og omega, når man skal have malet sit fine hjem. Vi tror i hvert fald, at det er de færreste, der ønsker at få nymalede vægge, som kun holder sig flotte i få år. 

erfaren maler farum

Vælger du Lykkebo som din maler i Farum, vælger du et malerfirma, som har godt håndværk med kvalitetsprodukter i højsædet. Derfor sparer vi selvfølgelig heller ikke på kvaliteten af de produkter, vi anvender til at male dit hjem. Til dine vægge og lofter anvender vi Dyrups ”Robust 5”, som er en 100% akrylbaseret maling, og som også kan tones præcis efter din smag. På den måde kan du finde lige præcis den tone, som du ønsker, skal danne rammen for dit hjems udtryk og æstetik. Det er en maling, som har en mat finish, som giver et luksuriøst og lækkert look, og som samtidig er slidstærk og utrolig rengøringsvenlig.

Du kan sågar vaske dine vægge med en opvredet klud uden at skulle bekymre dig om at efterlade blivende plamager. Med “Robust 5” får du således en farvetone, som passer til din smag. Og du får samtidig et luksuriøst malerresultat, som holder sig flot år efter år. 
Til dit træværk anvender vi en særlig stærk polyuretanbaseret maling, som efterlader en ekstra stærk overflade.

Dit træværk, og i særdeleshed døre og gulvpaneler, er særligt udsatte i en travl hverdag, og vi har derfor valgt denne maling, fordi den på bedste vis modstår den uundgåelige slitage og slag fra eksempelvis støvsugning og anden rengøring. Det er samtidig en meget rengøringsvenlig maling, og man kan nemt vaske træværket med en opvredet klud eller fugtig svamp.

Vi ønsker at være din foretrukne maler i Farum!

Vi vil gerne hjælpe dig med alle dine malerbehov og være med til at sikre, at dit hjem kommer til at tage sige ud fra sin bedste side. Vi lytter til dine ønsker og udformer et malertilbud, som er tilpasset lige præcis dine behov.

Udfyld vores tilbudsformular her på siden, eller ring og tag en snak med os. Vi glæder os til at betjene dig og dit hjem.

 malerfirma farum