Vores malere dækker hele Lyngby - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Lyngby – Vi leverer et godt og slidstærkt malerresultat

Trænger dit hjem i Lyngby til et frisk pust? Så står Malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe dig. Vores malersvende er faglærte og har øje for detaljen. Vi anvender miljømærket kvalitetsmaling fra Dyrup, for at sikre dig et godt og slidstærkt malerresultat, som du kan nyde i flere år.

Væggene i dit hjem er med til at skabe rammerne for hvordan dit hjem tager sig ud og hvilken stil du har. Når du skal vælge din personlige maler i Lyngby, er noget af det vigtigste, god service, håndværksmæssigt korrekt udført arbejde og fokus på kundens behov. Et flot resultat kræver at man afsætter god tid den enkelte kunde og deres behov, samt til selve udførelsen af maleropgaven. Malerfirmaet Lykkebo vil gerne hjælpe dig med at få dit hjem til at tage sig ud fra sin bedste side. Vi lytter til dine behov og udformer derudfra et tilbud, som giver der lige det slutresultat du har ønsket.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Du er garanteret:

 • Flot og slidstærkt resultat der holder
 • Malerarbejde med fokus på kundens ønsker
 • Faglærte og dygtige malersvende
 • Miljømærkede kvalitetsprodukter
 • Overholdte maleraftaler
 • En god pris på dit malerprojekt, uden skjulte ekstra udgifter

Vil du være sikret en maler, der er til at stole på og som har fokus på dine ønsker og behov, så kontakt malerfirmaet Lykkebo allerede i dag. Du kan udfylde vores tilbudsformular nedenfor. Det tager få minutter og vi bestræber os på at give dig svar inden for 24 timer. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 51 90 20 91 og få en snak med en af vores dygtige medarbejdere om dit næste malerprojekt.

Miljømærket kvalitetsmaling fra Dyrup

For at give et flot slutresultat på dine vægge, spiller kvaliteten på den anvendte maling en stor rolle. Så skal du have en flot og lækker finish, er det vigtigt at der anvendes produkter af en høj kvalitet. Produktkvaliteten er ligeledes også vigtig for holdbarheden af malingen.

Malerfirmaet Lykkebo anvender kun kvalitetsmaling fra Dyrup til at male dit hjem i Lyngby med. Vi maler dit træværk 3 gange med en stærk polyuretanbaseret maling, som giver træværk og paneler en ekstra stærk og rengøringsvenlig overflade. Til at male dine vægge anvender vi Dyrups “Robust 5”, som er en 100% akrylbaseret maling, der har en flot mat finish. Til trods for sin lave glans, er den utrolig rengøringsvenlig, og du kan derfor nemt køre en opvredet klud hen over, uden at der sker noget.

vi maler i Lyngby

Vælger du at få Lykkebo ud og male dit hjem i Lyngby, behøver du ikke bekymre dig om indeklimaet. Alle de malingsprodukter vi anvender indenfor er skånsomme for miljøet og er enten mærket med EU-blomsten eller Svanen.

Vi sikrer vores kunder stor glæde og tilfredshed

Hos malerfirmaet Lykkebo sigter vi altid mod at levere den bedste service overfor vores kunder. Vi har fokus på kundernes ønsker og behov, og hjælper ligeledes med at finde den løsning, som gør at kundens bolig tager sig bedst muligt ud. Vores dygtige og faglærte malersvende udfører håndværk af højeste kvalitet, og altid inden for den aftalte tidsramme. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og det har skabt stor kundetilfredshed blandt vores kunder. Vi er rigtig stolte over, at de har været med til at give os en førsteplads på TrustPilot i kategorien “Maler”. Hvis du har lyst kan du læse vores anmeldelser på TrustPilot.

Vi overholder tidsplanen og vores tilbudspris

Ikke alle malere er lige specifikke, når de udformer et tilbud på malerarbejde. Nogle undlader eksempelvis elementære dele, som for eksempel klargøring af dine vægge, fordi de ikke anser det som en del af selve malerudførelsen. Hos malerfirmaet Lykkebo ønsker vi ikke, at der skal opstå nogle former for misforståelser, og udformer derfor et specificeret tilbud til dig, som opfylder dine ønsker. I tilbuddet kan du tydeligt se de produkter vi anvender, de opgaver vi udfører, samt den endelige pris for hele malerarbejdet. Det skaber et nemt overblik over dit malerprojekt og gør det muligt at revidere dine ønsker til malerprojektet, så det passer til dit budget.

blank

Lykkebo er ikke de billigste, men bestemt heller ikke de dyreste malere i Lyngby. Vi sigter mod at udføre kvalitetsarbejde til en fair og ærlig pris. God kvalitet hænger som oftest sammen med prisen, da et godt malerresultat kræver, at man lægger den fornødne tid og grundighed i klargøring, såvel som i selve malerudførelsen.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Kontakt os allerede i dag!

Vælger du Lykkebo som din personlige maler i Lyngby, er du sikret en maler du kan regne med. Vi sætter altid kunden først, og overholder vores indgåede aftaler. Kontakt os allerede i dag og hør, hvad vi kan gøre for dig og dit hjem. Ring på telefon 51 90 20 91 og få en snak med os. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden, og vi sender et gratis og uforpligtende tilbud.

Lyngby malerfirma