Vores malere dækker hele Nordvest - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Nordvest – Vi udfører kvalitetsmalerarbejde

Ønsker du at give nyt liv til dine vægge? Så kan malerfirmaet Lykkebo hjælpe dig. Vi udfører kvalitetsmalerarbejde i hele Nordvest. Vores faglærte malersvende sørger for at du får et flot slutresultat, som du bliver glad for, til en fair pris. Så står du og mangler en maler i Nordvest, så er Lykkebo klar til at træde til.

Malerfirmaet Lykkebo gør alt for at udfører håndværk, af den højeste kvalitet. Vores malermester Samuel står for udvælgelsen af vores dygtige stab af faglæste malersvende i Nordvest, for at sikre dig som kunde den bedste service hele vejen igennem. Vi afsætter blandt andet ekstra tid til klargøring og benytter os af svanemærket kvalitetsmaling, fra Dyrup, som giver dig som kunde et både holdbart, flot og miljøvenligt resultat.

Lykkebo tilbyder dig som kunde:

 • Godt håndværk til en fair pris
 • Overholdelse af aftaler og tidsplaner
 • Svanemærket kvalitetsmaling fra Dyrup
 • Et slidstærkt resultat som samtidig er rengøringsvenligt
 • Håndværksmæssigt korrekt malerarbejde af højeste kvalitet

Så bor du skønne Nordvest og trænger dine vægge til en kærlig hånd, så kontakt Lykkebo allerede i dag! Vi sidder klar på telefon 51 90 20 91 til at få en snak om dine malerbehov. Du kan også få et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående tilbudsformular. Så kontakter vi dig.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Kåret som “Årets Maler”

Hos malerfirmaet Lykkebo er du i gode faglærte hænder. Vi gør alt for at sikre glade og tilfredse kunder. Vi er derfor også rigtig stolte over at have modtaget brancheprisen som “Årets Maler”. Er du derfor kunde hos Lykkebo er du sikret kvalitetsarbejde, og godt håndværk, som i sidste ende vil give dig et fantastisk slutresultat.

blank

Samtidig lægger vi også nr. 1 på trustpilot i kategorien “Maler”, som vi også er utrolig stolte over. For udover at have fokus på godt og ordentligt håndværk, så er malerfirmaet Lykkebos prioritering vores kunder. Vi har stort fokus på kundetilfredshed og gør altid vores bedste for at opfylde deres malerønsker og behov, helt ned til mindste detalje. Og det kan ses på vores anmeldelser fra vores nuværende kunder. Du kan se hvad vores kunder mener om os, ved at gå ind på Trustpilot.

En fair og ærlig pris på udførelse af malerarbejde

Vi sætter meget høje krav til det arbejde vi skal udføre hos dig som vores kunde i Nordvest, derfor kan vi heller ikke bryste os ved at være de billigste på markedet. Vi gør en dyd ud af at levere det bedste malerresultat til en fair og ærlig pris. Som kunde hos Malerfirmaet Lykkebo lytter vi til dine ønsker og malerbehov og ud fra disse laver vi et skriftligt tilbud. I dette tilbud vil du helt udspecificeret kunne se hvad det er du betaler for. Derfor vil intet være skjult i vores malertilbud og du som kunde vil være fuldt informeret om de priserne på de specifikke opgaver som skal udføres, produkterne som skal anvendes, samt den endelige pris for hele projektet. På den måde sikre vi at der ikke opstår misforståelser, og du derved har mulighed for at revidere dine ønsker, så malertilbuddet og prisen passer til netop dit budget.

Vi benytter kun de bedste malerprodukter

For os hos malerfirmaet Lykkebo er det vigtigt for at få et perfekt slutresultat, at der er anvendt maling af den højeste kvalitet. Herunder har vi håndplukket de bedste malinger fra Dyrup, blandt andet “Robust 5” til dine vægge og specialmaling til dit træværk.

blank

Vi anvender “Robust 5” fordi den er slidstærk og så giver den en flot mat finish, som kan give dine vægge et dyrt og luksuriøst udseende. Som regel vil det være svært at rengøre vægge med en mat maling, uden at det efterlader pletter og mærker. Men med “Robust 5” efterlades dine vægge med et mat look der samtidig er nemt at rengøre. Du tørre blot over med en vredet klud eller fugtig svamp, uden at skulle bekymre dig om at du efterlader mærker eller pletter der hvor du har tørret af.

Til træværket har Lykkebo valgt en specialmaling, der efterlader en særlig hård overflade, som gør det nemt at rengøre træværket, samtidig med at det holder sig flot og kan modstå dagligdagens slitage.

Malerfirmaet Lykkebo sikrer dig som kunde et slidstærkt, rengøringsvenligt og flot reslutat, som samtidig er skånsomt for miljøet. Alt maling vi anvender er mærket med Svanen eller EU-Blomsten, som blandt andet er med til at sikre dig en godt indeklima efter vi har været og male hos dig.

Som kunde hos Malerfirmaet Lykkebo er du sikret under Danske Malermestres Garantiordning

Det kan hurtigt blive dyrt, hvis man skulle være så uheldig at der er fejl i det håndværk man har fået udført. Hos Lykkebo er korrekt udført malerhåndværk en af grundstenene i vores tilgang til vores maleropgaver og arbejdsfilosofi. Derfor vil vi også sikre at vores kunder føler sig trygge når de vælger os til at udfører malerarbejde. Herunder har vi valgt at være medlem af Danske Malermestre, for på den måde at kunne sikre vores kunder i Nordvest malerarbejde der er udført håndværksmæssigt korrekt.

blank

Det betyder at du som kunde hos Lykkebo er dækket af Malermestrenes Ankenævn og Danske Malermestres Garantiordning, som vil kunne sikre dig udbedringer for op til 100.000 kr. Hvis der er fejl i den håndværksmæssige udførsel. Det er hvert fald en god forsikring at have med sig, når det drejer sig om noget så vigtigt som ens hjem. Om du vælger Malerfirmaet Lykkebo eller en anden maler i Nordvest, anbefaler vi at du sikrer dig at den pågældende maler er medlem af Danske Malermestres Garantiordning, så du er i ekstra trygge hænder, hvis skade skulle ske.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Få et gratis og uforpligtende tilbud på malerarbejde i Nordvest

Så søger du en ærlig og dygtig maler i Nordvest, så kontakt Lykkebo allerede i dag. Vi vil meget gerne hjælpe dig med dit næste malerprojekt, så dit hjem tager sig så godt ud som du ønsker det. Du kan ringe til os på telefon 51 90 20 91 – så får vi en snak om hvad du har af ønsker for dit malerprojekt. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her. Vi bestræber os på at sende et tilbud afsted til dig indenfor 24 timer. Ringer du derfor til os vil det typisk tage endnu kortere tid, da vi derigennem har mulighed for at stille en masse ekstra spørgsmål og komme helt ned i detaljen med dit malerprojekt.