Vores malere dækker hele Gilleleje - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Gilleleje – Vi giver dit hjem et nyt og frisk udseende

Er du en af de heldige som bor i den hyggelige by Gilleleje, i det nordligste af sjælland, eller har du et sommerhus deroppe, så kan malerfirmaet Lykkebo hjælpe dig med at opfriske med en ny gang maling både ude og inde. Vores dygtige og faglærte malersvende udfører deres arbejde til perfektion, præcis efter dine ønsker.

Vi har et stort fokus på kvalitet og udfører altid håndværksmæssigt korrekt malerarbejde med garanti. Vi overholder vores aftaler med kunderne, og sikrer vores kunder er flot slutresultat, som kan nydes i flere år. Vores malersvende er personligt udvalgt af vores malermester Samuel, for at sikre dig som kunde den bedste service og det bedste resultat. Til at male dit hjem anvender vi kvalitetsprodukter fra Dyrup, som giver en flot mat finish, samt et slidstærkt og holdbart resultat. Samtidig kan malingen tones i lige den farve du ønsker det.

Vi lytter til dine ønsker og udfører arbejdet derefter, så du får dit hjem eller sommerhus i Gilleleje præcis som du altid har drømt om. Vi maler både inde og ude og kan hjælpe med både vægge og træværk.

Som kunde hos malerfirmaet Lykkebo får du:

 • Professionelt udført malerarbejde
 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Slidstærkt og holdbart resultat
 • Servicemindede malersvende
 • Ærligt tilbud uden ekstra udgifter
 • Overholdte aftaler og tidsplaner

 

Vi står klar til at hjælpe dig med at give dig en hånd med at få opfrisket hjemmet eller sommerhuset i Gilleleje. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 51 90 20 91 og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder lige nedenfor. Så sender vi dig et tilbud på dit malerprojekt.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Få det bedste resultat med miljømærkede kvalitetsprodukter

Hos malerfirmaet Lykkebo ved vi at kun de bedste produkter er gode nok til vores kunder. Derfor anvender vi kvalitetsmaling fra Dyrup som giver et holdbart og slidstærkt resultat, med en flot finish. Med Dyrup maling sikrer vi også miljøet. De produkter vi anvender er nemlig miljømærkede, hvilket er med til at sikre os i udførelsen af arbejdet, miljøet og ikke mindst indeklimaet i dit hjem.

Inden vi påbegynder vores arbejde klargør vi overfladerne, for at sikre det bedste slutresultat. Vi nedvasker væggene og spartler, er det træværk bliver det afvasket og slebet.

Maling af vægge

Vi maler dine vægge to gange, med vores foretrukne vægmaling “Robust” med en glans 5 fra Dyrup, som er en 100% akrylbaseret maling, som giver en flot mat finish. Vores valgte vægmaling fra Dyrup kan tones lige i den farve man ønsker, så det passer ind i den stil man har i sit hjem. Modsat andre malingsprodukter med mat finish, er denne utrolig rengøringsvenlig og gør det muligt at tørre væggene over med en fugtig klud, uden at der kommer pletter på det aftørrede område.

maler gilleleje maler vaegge

Maling af træværk

Vi kan også hjælpe med at opfriske træværket. Vi maler det over 3 gange med en polyuretanbaseret maling, som giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat. Derved kan træværket og panelerne tåle dagligdagens slid, uden at få hakker fra blandt andet stole og støvsugere.

Vær sikret ordentligt håndværk

Hos malerfirmaet Lykkebo ved vi hvor vigtigt det er at kunderne får et ordentlig slutresultat, som de bliver glade for. Derfor sørger vi for at leverer kvalitetsarbejde og god service hele vejen. Vi giver garanti for at den håndværksmæssige udførsel er korrekt, ved at være medlem af Danske Malermestre. Skulle der mod forventning være fejl i den håndværksmæssige udførsel af malerarbejdet, er du som kunde hos Lykkebo sikret udbedringer for op til 100.000 kr.

erfarne folk i malerfirma gilleleje

Uanset hvilket malerfirma du vælger til at hjælpe med dit malerprojekt i Gilleleje, så anbefaler vi altid at man undersøger om den valgte maler er medlem af Danske Malermestre. Der bliver brugt penge på at få udført malerarbejde og er det ikke udført håndværksmæssigt korrekt, kan det være dyrt at skulle ud og finde penge til at få en anden maler til at lave det om.

Vi lever af tilfredse kunder og derfor gør vi alt hvad der står i vores magt for at sikre at du som kunde bliver tilfreds med det arbejde vi udfører for dig. Derfor er vi også rigtig stolte over at være et af de bedst bedømte malerfirmaer på trustpilot. Med vores store ekspertise og fokus på kvalitet blev vi kåret som “Årets Maler” og i de sidste fire år har vi været nomineret til den selv samme pris.

Tilbud med overholdt tidsplan

Ved udarbejdelsen af et tilbud, kan der nemt opstå misforståelser, som kan medfører uforudsete udgifter. Det sker som regel hos malerfirmaer, som ikke er specifikke nok i deres tilbud til kunde og eksempelvis undlader elementære dele såsom klargøring af vægge og træværk, hvis de ikke anser det som en del af selve maler udførelsen.

erfarne malere i gilleleje

Hos malerfirmaet Lykkebo ønsker vi at undgå sådanne misforståelser og giver derfor altid vores kunder et specificeret tilbud. Derved er du som kunde informeret om hvilke produkter vi anvender, de opgaver vi udfører, samt en endelig pris på hele arbejdet. På den måde sikrer vi et overskueligt overblik over dit malerprojekt, hvor intet er udeladt.

Vi leverer kvalitetsarbejde og tilbyder er fair og ærligt tilbud. Vi er ikke de dyreste på markedet, men heller ikke de billigste. Vi går efter at give kunderne håndværksmæssig kvalitet, som holder. Det kræver derfor også tid og grundighed i klargøringen såvel som i selve udførelsen af malerarbejdet. Vi giver en realistisk tidsramme for dit malerprojekt, så du er sikret at den tidsplan der er sat til projektet også holder.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Malerfirmaet Lykkebo står klar til at hjælpe med dit malerprojekt

Uanset om det er dit hjem eller sommerhus i Gilleleje som trænger til en gang maling, står malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi maler både inde og ude og kan sågar også hjælpe med at opfriske træværket. Vi giver et fair og ærligt tilbud og sidder klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon 51 90 20 91 eller blot udfylde vores tilbudsformular her, så sender vi et skriftligt tilbud, som er både gratis og uforpligtende.

alt i malerarbejde gilleleje