Brug for en maler på Østerbro? Ring mellem kl. 07:00-15:00 51 90 20 91

Maler Østerbro – Få hjælp af Malerfirmaet Lykkebo

Få et uforpligtende tilbud på din maleropgave på Østerbro, København. Malerfirmaet Lykkebo er vinder af brancheprisen “Årets Maler”, har gode anmeldelser på Trustpilot og er medlem af Malernes Garantiordning. Alt dette er din sikkerhed for, at du får en positiv oplevelse ved at vælge os som din maler på Østerbro.

Kvalitet er omdrejningspunktet for hele vores forretning. Spørger du os, findes der nemlig flere malere, end hvad godt er, og som leverer et slutresultat, der kun er “godt nok”. Det hænger ofte sammen med, at meget af den tid, som vi malere bruger for at sikre et godt resultat, ligger i forberedelsen. Er man som maler ikke grundig med eksempelvis nedvaskning og slibning, bliver resultatet derefter. Det vil resultere i en lavere pris for dig som kunde, men vil omvendt også betyde, at dine lofter, vægge og dit træværk ikke tager sig ud fra deres bedste side. Holdbarheden er  sjældent i top, hvis maleren vælger den hurtige og økonomiske løsning frem for den rigtige løsning.

Vores malere sikrer altid:

 • At du får et tilbud så hurtigt som overhovedet muligt
 • At vi overholder vores skriftlige tilbud og alle andre aftaler, vi indgår
 • At der afsættes den nødvendige tid for at sikre det bedst tænkelige resultat
 • At du er dækket af vores garantiordning for godt håndværk
 • At vi afleverer til aftalt tid

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Overlegen kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Bedste maler på Trustpilot

Indhent tilbud

Grundigt arbejde til en fair pris

Hos Lykkebo er der ikke noget, vi hellere vil, end at være dit foretrukne malerfirma på Østerbro. Vi mener, at vejen hertil er at levere det bedst mulige håndværk til en fair pris. Derfor vil du sagtens kunne finde malere, som er lidt billigere end os. Omvendt kan du også finde andre malere på Østerbro, som er dyrere end os.

maler østerbro

Vores vision er at give dig mest mulig værdi for dine penge. Tager du den kvalitet, vi leverer med i dit regnestykke, vil vi derfor påstå, at vi er blandt de billigste malere i København inden for vores kvalitetssegment.

Kvalitetsmaterialer fra inderst til yderst

Vores dygtige malermester og hans svende står klar til at hjælpe dig med tæt på alle tænkelige maleropgaver på Østerbro. Vi kan hjælpe med alt fra almindelig indvendig maling af lejligheder til facaderenovering. Derudover har vi en fast gulvmand tilknyttet vores malerfirma, så vi også har mulighed for at tilbyde gulvafslibning på Østerbro.

En del af det at levere et godt resultat er, at vi benytter den bedste type maling, vi har adgang til. Når vi maler vægge, sker det derfor oftest med en glans 5, som giver et flot mat look. Maling med lav glans har normalt den ulempe, at overfladen ikke er særlig rengøringsvenlig. Derfor vil man ofte få enten en mat eller en blank plet, hvis man forsøger at rengøre et vægareal, som er malet med lav glans. Dette problem opstår ikke med Dyrup Robust, som er vores foretrukne maling. Her vil du få vægflader, som på én og samme tid er flotte og rengøringsvenlige.

Paneler, dørkarme og indvendigt træværk sørger vi altid for at male tre gange, så vi opnår den bedst mulige slidstyrke. Desuden gør vi ofte brug af en specialmaling, som sikrer en stenhård overflade på dit træværk. Det gør overfladen meget rengøringsvenlig i forhold til almindelig træværksmaling, som kan virke blød og plastikagtig.

Alle vores produkter er selvfølgelig enten svanemærkede eller mærket med det nordiske miljømærke EU-blomsten. Det sker af hensyn til både vores malere, men i lige så høj grad for at sikre et godt indeklima, når vi er færdige med din maleropgave.

Kunderne elsker os, og vi elsker vores kunder!

Uanset om dit valg måtte falde på os eller en anden maler på Østerbro, synes vi, at du skal være opmærksom på, om maleren er medlem af Danske Malermestre. Vælger du os, eller en anden maler som er medlem af Danske Malermestre, er du nemlig sikret et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde. Det skyldes, at alle medlemmer af denne forening er omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning. Hermed er du som privat kunde sikret udbedring på op til DKK 100.000, hvis dit malerarbejde ikke er i orden.

maler østerbro

Kundetilfredshed har meget høj prioritet for os i Malerfirmaet Lykkebo. Derfor er vi stolte over vores mange positive anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker. Prisen som “Årets Maler” i 2016 og nomineringen til samme branchepris 7 år i træk er udmærkelser, som motiverer vores dygtige malere til at levere et godt stykke arbejde dag efter dag.

Du kan læse meget mere om de mange fordele ved at benytte os som din maler på Østerbro ved at klikke videre her.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på maling af din bolig? Så sidder vi klar til at hjælpe dig på telefon 51 90 20 91. Vil du i stedet ringes op eller modtage en email fra os, så klik her og udfyld lidt information om hvad du ønsker hjælp til. Vi udregner et tilbud til dig, ofte samme dag, således at du kan komme hurtigt videre.

maler østerbro