Vores malere dækker hele Vallensbæk - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Vallensbæk – Få opfrisket hjemmet både ude og inde

Malerfirmaet Lykkebo kan hjælpe med at opfriske dit hjem i Vallensbæk både ude og inde. Om du har et mindre malerprojekt eller skal have malet hele dit hjem, kan vi hjælpe. Vores dygtige malersvende har stor erfaring og leverer kvalitetsmalerabrjede til tiden. Vi anvender de bedste kvalitetsprodukter fra Dyrup, som giver et slidstærkt og holdbart resultat.

Malerfirmaet Lykkebo gør alt for at leverer godt håndværk. Vi lytter til dine ønsker og behov, så dit hjem får det udseende som du altid har drømt om. Vores dygtige malersvende er personligt udvalgt af vores malermester Samuel, så vi har de bedste, faglærte malersvende. Vi anvender kvalitetsmaling fra Dyrup, som udover at være miljømærket også kan tones i den farve du ønsker. Vi bruger den fornødne tid på forarbejde, såvel som på selve malerudførelsen, for at sikrer dig som kunde det bedste slutresultat, som holder. Så skal du fraflytte en lejebolig der skal istandsættes, eller skal den nuværende eller nye drømmebolig opfriskes, står malerfirmaet klar til at hjælpe.

Som kunde hos Lykkebo får du:

 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Kvalitetsmaling fra Dyrup som givet et slidstærkt og holdbart resultat
 • Malertilbud til en fair og ærlig pris
 • Udvidet garanti fra Danske Malermestre

 

Vil du være sikret et malerfirma du kan stole på og som sætter dine ønsker og behov i højsæde, så skal du kontakte Lykkebo. Vi sidder klar på telefon 51 90 20 91 til at få en snak om dine ønsker og behov, og hvordan vi kan hjælpe dig med at indfri dem. Du kan også få et specificeret og uforpligtende tilbud, ved at udfylde vores tilbudsformular som du finder nedenfor.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Malerarbejde som er håndværksmæssigt korrekt udført, med udvidet garanti

Det kan blive rigtig dyrt hvis der er fejl i det håndværksmæssige arbejde man har fået udført. Hos Lykkebo vil vi gerne sikre at vores kunder er i trygge hænder og får udført håndværksmæssigt korrekt malerarbejde. Derfor har vi valgt at være medlem af Danske Malermestre, hvilket betyder at at vores kunder fået en udvidet garanti på malerarbejdet. Er der fejl i den håndværksmæssige udførsel, er det muligt at få udbedringer for op til 100.000 kr.

blank

Derfor anbefaler vi altid at man undersøger om den valgte maler i Vallensbæk er medlem af Danske Malermestre. Det sikrer dig og dit hjem imod dårligt udført malerarbejde.

Et specificeret malertilbud uden ekstra udgifter

Med nogle malerfirmaer kan der nemt opstå misforståelser og uforudsete udgifter, fordi ikke alle opgaver er specificeret eller medtaget i det endelige malertilbud, eller at maleren ikke har brugt den fornødne tid for at få forståelse for dine konkrete ønsker. Derved kan man stå i den uheldige situation at tilbuddet ikke holder og man i den forbindelse for ekstra udgifter.

blank

Derfor har vi hos Lykkebo valgt at specificere vores tilbud, så alt er medregnet. Vi mener det er god kundeservice at lade kunderne vide præcis hvad de betaler for og vide at den endelige pris der står, rent faktisk holder. Vi lytter til dine ønsker og behov, og udformer herudfra et tilbud. Vi medtager forarbejde og klargøring, de produkter der skal anvendes, samt den endelige pris. Derved har du en mulighed for at revidere eller ændre i tilbuddet, så det passer til dit budget.

Et slidstærkt og holdbart resultat med kvalitetsmaling fra Dyrup

For at kunne give vores kunder det bedste slutresultat ved vi hvor vigtigt det er at forarbejdet og klargøringen er i orden. Derudover skal der anvendes nogle gode kvalitetsprodukter, som giver en god holdbarhed og slidstyrke.

blank

Hos malerfirmaet Lykkebo anvender vi produkter fra Dyrup, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten og vil sikrer at alle vores kunder får det bedste af det bedste indenfor maling.

Vi anvender blandt andet til maling af vægge Robust 5 fra Dyrup, som er en 100% akrylbaseret maling, som giver en flot mat finish og kan tones i lige den farve som kunden ønsker. Til trods for sin lave glans og sammenlignet med andre matte malinger, er Robust 5 utrolig rengøringsvenlig. Du kan med fordel aftørre væggene med en fugtig klud, uden at malingen vaskes af. For at kunne give den bedste dækevne og holdbarhed, maler vi dine vægge over 2 gange.

Skal du have malet træværk kan vi også hjælpe med dette. Her anvender vi en polyuretan baseret maling, som giver en stærk, slidstærk og rengøringsvenlig overflade. Paneler og lister rundt om i huset bliver dagligt udsat for en masse slid fra blandt andet støvsugeren. For at opbygge så stærk en overflade som muligt til træværket, maler vi det over tre gange for at sikre at det kan klare dagligdagens slid.

Alle vores anvendte produkter er miljømærket, hvilket ikke kun er med til at passe godt på miljøet, men også indeklimaet i dit hjem i Vallensbæk.

Høj kundetilfredshed på baggrund af ordentligt håndværk

Hos Lykkebo gør vi alt for at leve op til vores kunders forventninger og leverer et godt stykke arbejde. Vi sigter mod at være de bedste indenfor vores branche og er derfor rigtig stolte over at have vundet prisen som “Årets Maler” på baggrund af altid godt udført håndværk af høj standard. Samtidig blev vi også nomineret til den samme pris årene 2015, 2016, 2017 og 2018.

Vi lytter til vores kunders ønsker og sørger for at de føler de får en ordentlig service. Vi er derfor også rigtig stolte over at være et af Danmarks bedst bedømte malerfirmaer på Trustpilot.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Lad Lykkebo hjælpe med at igangsætte dine malerdrømme

Hos Malerfirmaet Lykkebo vil vi gerne være din personlige maler i Vallensbæk. Vi kan hjælpe dig med at få opfyldt dine drømme om et nymalet hjem. I praksis kan vi påbegynde vores arbejde allerede indenfor en uge til 14 dage efter tilbuddet er underskrevet. Det betyder at du ikke behøver vente længe på at på dit drømmehjem til at stråle af forfriskende nye farver.

Du kan kontakte os på telefon 51 90 20 91 eller udfylde vores tilbudsformular her. Så sender vi dig et gratis og uforpligtende tilbud.

blank