Vores malere dækker hele Smørum - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Smørum – Få en fair og ærlig pris på dit næste malerprojekt

Malerfirmaet Lykkebo tilbyder professionelt malerarbejde i Smørum. Vores dygtige og faglærte malersvende sørger for dine malerbehov og sikrer et flot slutresultat af højeste kvalitet. Vi har fokus på vores kunder og på at udføre et håndværksmæssigt korrekt malerarbejde.

Vi er ikke de billigste, men vi ønsker derimod at være de bedste i vores branche. Vi sørger for at dit malerarbejde er udført til perfektion og til en fair og ærlig pris.

Som din personlige maler i Smørum sørger Lykkebo for, at du får opfyldt dine ønsker til dit næste malerprojekt. Hos Malerfirmaet Lykkebo har vi fokus på vores kunder og deres behov, og vi gør alt for, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde. Vores faglærte og dygtige malersvende tager sig god tid til klargøring og maling af dine vægge, da vi ved, at det giver et flottere og mere slidstærkt resultat, som holder.

Går du med tanker om at forny din bolig i Smørum, og ønsker du et perfekt resultat til en fair pris? Så kontakt malerfirmaet Lykkebo allerede i dag. Vores faglige og kompetente medarbejdere sidder klar på telefon 51 90 20 91 til at høre om dine ønsker og drømme for din bolig. Du kan også udfylde vores tilbudsformular nedenfor, så vender vi tilbage inden for kort tid, typisk 24 timer med et skriftligt tilbud. Det er både gratis og uforpligtende og tager højst et par minutter.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Dine fordele som kunde

 • Håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde med garanti
 • Perfekt udført malerarbejde til en fair og ærlig pris
 • Miljømærkede kvalitetsprodukter fra Dyrup
 • Et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat
 • Malertilbud som holder hele vejen
 • Dygtige og faglærte malersvende.

 

Se mere i denne video:

Kvalitetsmalerarbejde med garanti

En af byggestenene hos malerfirmaet Lykkebo er at levere kvalitetsmalerarbejde, som er udført håndværksmæssigt korrekt. For at sikre vores kunder bedst muligt er Lykkebo medlem af “Danske Malermestre”. Som medlem af “Danske Malermestre” er man omfattet af deres garantiordning samt ankenævn, så du som kunde kan opnå udbedringer for op til 100.000 kr. Hvis der skulle være fejl og mangler i det håndværksmæssige udførte malerarbejde.

vi maler altid med fokus på detaljen

Vi synes, at det er vigtigt, at man som kunde kan regne med at få et flot og ordentligt slutresultat, når man kontakter en maler. Derfor lyder vores anbefaling også, uanset om du vælger Lykkebo eller en anden maler i Smørum til at male for dig, at du er opmærksom på, om den valgte maler er medlem af “Danske Malermestre”. Så du som kunde er i sikre hænder hos din malermester i Smørum og ikke skal have store ekstra udgifter, hvis der er store fejl og mangler i det håndværksmæssige malerarbejde.

Vi er stolte af vores gode håndværk og tilfredse kunder

Ligesom det er vigtigt for os at sikre vores kunder med den ekstra garanti gennem “Danske Malermestre”, er det også vigtig for os, at vores kunder er glade og tilfredse med det malerarbejde, vi har udført. Vi lægger derfor et stort arbejde i at klargøre, afdække og udføre vores arbejde til perfektion. Vi er derfor meget stolte over den anerkendelse, vi har fået fra vores kunder ved at have modtaget brancheprisen “Årets Maler”.

der opsættes filt

Så leder du efter en dygtig og ærlig maler i Smørum, så kontakt os for et ærligt og fair tilbud. I vores tilbud er der medregnet klargøring, inden vi går i gang med selve malerarbejdet, som dækker over rengøring, afdækning og spartling af dine vægge. Vi medregner alle produkter, som skal anvendes, de opgaver vi udfører samt den endelige pris på dit tilbud. På den måde sikrer vi, at der ikke opstår misforståelser eller uforudsete udgifter for dig som kunde, og du har et overskueligt overblik over dit malerprojekt.

Miljømærket kvalitetsmaling fra Dyrup

Hos malerfirmaet Lykkebo anvender vi miljømærket kvalitetsmaling fra Dyrup. Til maling af dine vægge og lofter anvender vi “Robust 5”, som er en Svanemærket maling, som skåner vores vandmiljø og sikrer et godt indeklima i dit hjem. “Robust” kan tones i den farve, du ønsker, så du får det resultat, du altid har drømt om. Vi maler dine vægge to gange for at sikre en perfekt dækkeevne, samt et slidstærkt og flot resultat med en mat finish. Samtidig er det også muligt for dig at rengøre dine nymalede vægge med en fugtig klud, helt uden at efterlade mærker.

blank

Skal du have malet træværk, kan vi også klare det. Vi maler dit træværk over 3 gange og anvender en særlig stærk polyuretanbaseret maling, som er beregnet til at give træværk og paneler en ekstra slidstærk og rengøringsvenlig overflade.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi er klar til at give din bolig i Smørum nyt liv

Trænger dit hjem i Smørum til at blive opfrisket, så er malerfirmaet Lykkebo klar til at rykke ud. Du kan udfylde vores tilbudsformular her på siden. Som dit malerfirma i Smørum stræber vi efter at have et fair og ærligt tilbud klar til dig inden for 24 timer, det er både gratis og uforpligtende. Er du i tvivl om farverne eller har spørgsmål, sidder vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig på telefon 51 90 20 91. Vi har flere års erfaring og ekspertise inden for malerbranchen og deler gerne ud af vores erfaringer, så du kan få en god start på dit næste malerprojekt.

smørum malerfirma