Vores malere dækker hele Virum - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Virum – Kun det bedste er godt nok for vores kunder

Har du lige købt nyt hus eller ny lejlighed i et af Virums dejlige kvarterer, eller trænger dit nuværende hjem til et friskt pust? Malerfirmaet Lykkebo vil gerne hjælpe dig med dit malerprojekt. Vores faglærte malersvende har øje for detaljen og giver dig et malerresultat, som du kan nyde år efter år.

Dit hjems vægge er med til at forme dit hjems udtryk. De er med til at skabe rammen for, hvordan dit hjem tager sig ud og hvilken stil, du ønsker, dit hjem skal have. God service, malerhåndværk i høj kvalitet og fokus på dine malerbehov er derfor alfa og omega, når det kommer til, hvem du vælger som din personlige maler i Virum. Et godt malerresultat kræver, at man sætter god tid af til ens kunder samt selve udførelsen af maleropgaven. Men det er desværre ikke alle malere, der har dette for øje. Malerfirmaet Lykkebo vil gerne hjælpe dig med at få dit hjem til at tage sig ud fra sin bedste side.

Få et tilbud fra din maler i Virum

Vi lytter til dine ønsker og udformer et tilbud, der møder dine malerbehov, og som sikrer dig det æstetiske udtryk, som du ønsker, dit hjem skal have. Samtidig bruger malerfirmaet Lykkebo gerne lidt ekstra tid på klargøringen af dine vægge og på at udføre vores malerhåndværk til perfektion, så du som kunde hos os er sikret et slutresultat, hvor der er kælet for detaljen.

Lykkebo udfører og tilbyder:

 • Fine nymalede vægge i din personligt udvalgte farve eller tone
 • God service, dygtige malersvende og overholdte maleraftaler
 • Hurtige og udspecificerede malertilbud
 • Kvalitetsmalingen ”Robust 5” fra Dyrup
 • Malerhåndværk i højeste kvalitet.

Kontakt din malermester i Virum

Leder du derfor efter en tillidsværdig malermester i Virum, som har fokus på dine ønsker, så kontakt malerfirmaet Lykkebo i dag. Det tager ikke mere end et par minutter at udfylde vores tilbudsformular her. Og hvis du ønsker at tage en snak med os om dine malerbehov, så sidder vores dygtige ansatte med mange års erfaring hos dit malerfirma Virum klar til at rådgive dig på telefonnummer 51 90 20 91.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Præsentation af Malerfirmaet Lykkebo

Har du ikke stiftet bekendtskab med os før, kan du lære os lidt bedre at kende ved at se denne video om vores malerfirma:

God service og tilfredse kunder

God service er en af grundstenene i malerfirmaet Lykkebos fundament. Vi sigter mod at udføre den bedste service, og vælger du Lykkebo som din maler i Virum, skal du vide, at du kan regne med os. Vi har fokus på dine ønsker og malerbehov, og vi hjælper dig med at få dit hjem til at tage sig ud fra sin bedste side.

vi maler med fokus på detaljerne

Vores dygtige ansatte udfører håndværk af højeste kvalitet og til tiden. Og malerfirmaet Lykkebo gør alt for, at du som kunde er fuldt ud tilfreds med dit valg af os til at udføre din maleropgave. Vi går derfor heller aldrig på kompromis med kvalitet, men vægter godt håndværk, gode kvalitetsprodukter og at skabe lige præcis det æstetiske udtryk, som du ønsker. Og vi er rigtig glade for, at vores tilgang og hårde arbejde har båret frugt. Vores glade kunder har nemlig beæret os med førstepladsen på Trustpilot i kategorien ”Maler”. Hvis du ønsker at se vores kunders anmeldelser, kan du tjekke dem ud på Trustpilot.

Udspecificerede tilbud og aftaler, som overholdes

Der kan desværre nemt opstå misforståelser og uforudsete udgifter i forbindelse med udformningen af et malertilbud. Det kan skyldes, at det ikke er alle malere, der er lige specifikke. Dertil er der mange, der udelader elementære dele af et godt malerarbejde. Eksempelvis udelades klargøringen af dine vægge i tilbuddet, fordi nogle malere ikke anser den som en del af selve malerudførelsen. Vi ønsker ikke, at der skal være nogen former for misforståelser, når du vælger malerfirmaet Lykkebo som din personlige maler i Virum. Din malermester Virum lytter til dine malerønsker og udformer et udspecificeret tilbud til dig. Vi medtager alle produkter, som vi anvender, samt alle de opgaver vi udfører, og selvfølgelig også den endelige pris på dit tilbud. På denne måde får du nemt overblik over dit malerprojekt, og du kan ligeledes revidere det, hvis dine ønsker og dit malerprojekt ændrer sig af den ene eller anden årsag.

dygtige og smilende malere

Vi vil gerne give dig god kvalitet til en fair pris. Lykkebo er ikke de dyreste i branchen, og vi er heller ikke de billigste, hvis man kigger på pris – men vi sigter mod at udføre kvalitetshåndværk til en fair pris. Og god kvalitet hænger typisk sammen med pris, fordi et godt malerresultat kræver, at man lægger den fornødne tid og grundighed i klargøringen såvel som i malerudførelsen. Og Lykkebos malermester i Virum går ikke på kompromis med kvalitet. Vi er derfor også særligt glade for at have modtaget brancheprisen som ”Årets Maler”, netop fordi vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og de produkter, vi anvender.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på TrustPilot

Få gratis tilbud nu

Maling i højeste kvalitet

Kvaliteten af den maling der benyttes til at male dine vægge, betyder meget for det endelige malerresultat du modtager. Og ønsker du en lækker og luksuriøs finish på dit malerjob, er det vigtigt, at der anvendes produkter i højeste kvalitet. Produktkvaliteten gør ligeledes en verden til forskel for holdbarheden og kvaliteten af dine nymalede vægge. Derfor anvender malerfirmaet Lykkebo kun kvalitetsprodukter fra Dyrup til dine maleropgaver i Virum.

blank

Vi maler dit træværk tre gange med en særlig stærk polyuretanbaseret maling, som efterlader træværk og paneler med en stenhård og rengøringsvenlig overflade. Til dine vægge benytter vi Dyrups ”Robust 5”, en 100% akrylbaseret maling, som har en luksuriøs og mat finish. Den er samtidig meget rengøringsvenlig på trods af sine lave glans, og du kan nemt køre en opvredet klud over den, hvis der kommer snavs på dine nymalede vægge

Og du behøver ligeledes ikke bekymre dig om dit indeklima, efter malerfirmaet Lykkebo har malet dit fine hjem i Virum. Alle de indendørs malingprodukter, som vi benytter, er skånsomme for miljøet, og de er enten mærket med EU-Blomsten eller Svanemærket.

Få uforpligtende tilbud fra dit malerfirma Virum

Du kan regne med Lykkebo som din maler i Virum, fordi vi sætter vores kunder først. Vi holder vores aftaler og sørger for, at du får et malerresultat i højeste kvalitet. Udfyld vores tilbudsformular, eller ring til os på telefonnummer 51 90 20 91, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

virum malerfirma