Vores malere dækker hele Ballerup - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Ballerup – Få et uforpligtende og gratis tilbud

Bor du i Ballerup og trænger dine vægge til at blive frisket op? Så står Lykkebo klar til at hjælpe. Vi anvender miljømærket kvalitetsmaling, som giver et mat og slidstærkt resultat, som du kan få glæde af flere år frem. Vores faglærte malersvende er håndplukket, så vi kan sikre vores kunder det bedste af det bedste indenfor malerhåndværk.

Malerfirmaet Lykkebo står klar til at opfylde dine ønsker og behov til opfriskning af din boligs vægge. Vores målsætning er at tilbyde malerarbejde af højeste standard til en god og fair pris til dig som kunde i Ballerup.

Skal du have malet dit hjem i Ballerup, så står vi klar til at hjælpe. Kontakt os på telefon 51 90 20 91 og få en snak med en af vores medarbejdere, om hvordan vi kan opfylde dine ønsker. Du kan også udfylde vores tilbudsformular nedenfor. Det er gratis og uforpligtende og tager kun få minutter. Vi har mange års erfaring indenfor malerbranchen og hjælper dig gerne hvis du har spørgsmål eller søger vejledning.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi tilbyder vores kunder

 • Miljømærket kvalitetsmaling fra Dyrup
 • Faglærte malersvende, som udfører professionelt håndværk til tiden
 • God og fair pris på malerarbejde, uden skjulte udgifter
 • Slidstærkt og holdbart resultat

Malerarbejde både ude og inde

Hos malerfirmaet Lykkebo går vi meget op i at give alle vores kunder det de drømmer om i forbindelse med maling af deres hjem, og sikre en god kundetilfredshed. Derfor tilbyder Lykkebo både malerarbejde inde og ude og vores dygtige og faglærte malersvende står klar til at svinge penslen hos dig.

maler ballerup opsaetter filt

I forbindelse med malerarbejdet, sørger vores malersvende for alt forarbejde der kræves inden selve malerudførelsen kan gå i gang. Vi bruger ekstra tid på klargøringen, fordi vi ved det giver et langt flottere og mere holdbart slutresultat. Forarbejdet indebærer blandt andet rensning af dine vægge, spartling og opsætning af filt, hvis det skulle være nødvendigt. Ved indendørs malerarbejde, dækker vi naturligvis også dine gulve, og rydder op efter os selv, når vi er færdige og du er tilfreds med det endelige resultat.

Tilfredse kunder er byggestenen hos Lykkebo

Hos Lykkebo arbejder vi altid på at leverer det bedste malerhåndværk, som sikre at vores kunder er tilfredse med det malerarbejde de har fået udført. Vi arbejder hårdt for at give kunderne den bedste service, og vi er rigtig stolte over at vores kunder har været så tilfredse med det arbejde vi har udført, at vi nu ligger nr. 1 i kategorien “Maler” på Trustpilot. Især fordi vores kunders glæde og tilfredshed betyder alverden for os.

erfarent malerfirma ballerup

Ved at udfører godt håndværk, give ærlige og reelle tilbud på malerarbejde og altid prioritere kundernes behov og ønsker mener vi hos Lykkebo har været årsagen til at vi har fået så mange tilfredse kunder. Og for at sikre at vores kunder føler sig i trygge hænder, har Lykkebo valgt at være medlem af brancheforeningen “Danske Malermestre” som sikrer vores kunder er dækket af en udvidet garanti og udbedringer for op til 100.000 kr. Hvis det malerarbejde du har fået udført ikke er håndværksmæssigt korrekt.

Uanset om du vælger os hos Lykkebo eller en anden maler i Ballerup til at male din bolig, så anbefaler vi at du tjekker om den valgte maler er medlem af “Danske Malermestre” da du derigennem er sikret et godt resultat, samt udbedringer, hvis der skulle opstå fejl i den håndværksmæssige udførelse.

Kvalitetsmaling giver dig det bedste resultat som holder i flere år

Hos Lykkebo mener vi at kvalitet og holdbarhed er vigtige elementer, når man skal ud og bruge penge på at få opfrisket sit hjem. Det er de færreste der ønsker at skulle ud igen om få år, for at få malet sine vægge eller lofter endnu en gang. Vælger du os til at male din bolig i Ballerup er du sikret godt håndværk, udført med kvalitetsprodukter der holder. Derfor spare vi ikke på kvaliteten af de produkter vi anvender til at male dit hjem med.

erfarent team af malermestre ballerup

Til maling af vægge og lofter anvender vil Dyrup “Robust 5” som er en 100% akrylbaseret maling, som kan tones, så den får lige den farve du drømmer om. Malingen giver en mat finish, og giver et både slidstærkt og rengøringsvenligt resultat. Derved er det muligt for dig at vaske dine vægge og lofter ned med en opvredet klud, uden at skulle bekymre dig om at der efterlades mærker på det aftørrede område.

Til dit træværk anvender vi en utrolig stærk polyuretanbaseret maling, som efterlader en stærk overflade. Især dine døre og gulvpaneler er særligt udsat i en travl hverdag. Derfor har vi valgt denne maling til træværk, da den på bedste vis kan modstå den uundgåelige slidtage og de slag som kommer fra både støvsugeren og i forbindelse med anden rengøring. Den træværksmaling som Lykkebo anvender er samtidig utrolig rengøringsvenlig og du kan derfor nemt rengøre dit træværk med en opvredet klud eller fugtig svamp uden problemer.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Lykkebo klare alt i forbindelse med dit malerarbejde

Hos Lykkebo sørger vi for dig som kunde fra start til slut og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med dit næste malerprojekt. Du kan kontakte os på telefon 51 90 20 91 hvor vi sidder klar til at høre din tanker og ideer for dit næste malerprojekt. Du kan også udfylde tilbudsformularen her på siden eller læse mere om fx malerfirma Greve og malerfirma Gentofte. Det tager få minutter og vi bestræber os på at give dig svar hurtigst muligt, gerne indenfor 24 timer. Det er både gratis og uforpligtende.

malerarbejde i ballerup