Ring mellem kl. 07:00-15:00 for et uforpligtende tilbud på malerarbejde i Køge 51 90 20 91

Maler Køge – Malerarbejde i høj standard til en fair pris

Malerfirmaet Lykkebo udfører malerarbejde I Køge og omegn, og står klar til at hjælpe dig med alle dine malerbehov. Vi har fokus på kvalitet og kundetilfredshed, og vi bruger ekstra tid på vores maleopgaver for at sikre, at du som kunde hos os er sikret et perfekt slutresultat.

Det er vigtigt for os, at vi udfører malerarbejde i højeste kvalitet for vores kunder i Køge, og vi er ikke villige til at gå på kompromis med hverken vores håndværk eller de malerprodukter, som vi benytter.

Malerfirmaet Lykkebo’s malersvende bruger god tid på klargøring i form af nedvask, spartling af eventuelle huller og nøk samt afslibning. Vi dækker derefter af og maler dine vægge to gange med kvalitetsmalingen ”Robust” fra Dyrup med glans 5, som har en flot, mat finish. Oftest er maling med en lav glans sværere at rengøre, men med ”Robust 5” får du vægge, som kan rengøres med en fugtig klud, uden der efterlades mærker, og uden at gå på kompromis med det luksuriøse, matte look.

Derudover er al maling, vi benytter desuden miljøvenlig og enten mærket med EU-Blomsten eller godkendt af Svanemærket, så dit indeklima ikke er sundhedsskadeligt for dig og din familie, efter vi har udført dit malerjob.

Vores forarbejde, malearbejde samt vores udvalgte kvalitetsmaling sikrer dig optimal dækkeevne og giver dig og dine vægge et flot, slidstærkt og rengøringsvenligt resultat.

Vores kunder i Køge er sikret:

 • En fair og udspecificeret pris på din maleropgave.
 • Professionelt håndværksarbejde under garanti af Danske Malermestre
 • En aftale og tidsplan, som overholdes
 • Svanemærket kvalitetsmaling fra Dyrup med flot mat ”look”
 • Venlige og professionelle malersvende

Så går du med tanker om at forskønne dit hjem? Trænger dine vægge til en kærlig hånd eller dit hjem til lidt fornyelse eller et løft? Så kontakt malerfirmaet Lykkebo i dag.

Udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud på din maleropgave – vi stræber efter at svare alle vores kunder indenfor 24 timer. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 51 90 20 91, hvis du ønsker at tage en snak om dine malerbehov og budget, så vi kan hjælpe dig godt på vej med dit malerprojekt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Høj kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Bedste maler på Trustpilot

Vi ligger nr. 1 på trustpilot under kategorien ”Maler”

Hos Malerfirmaet Lykkebo har vi vores kunders ønsker i fokus. Vores forretning er baseret på godt håndværk og kundetilfredshed, og vi går den ekstra mil, for at du som kunde er fuldt tilfreds med vores malerarbejde.

blank

Vi er derfor stolte af at have modtaget brancheprisen ”Årets Maler”, men vi er særligt stolte af placeringen som nr. 1 på Trustpilot under kategorien ”Maler”, fordi den er baseret på vores kunders vurdering af vores udførte malerarbejde, og vores kunders tilfredshed og mening betyder alt for os. Du kan se mere om, hvad vores kunder i Køge og resten af Hovedstadsområdet siger om os på Trustpilot.

blank

Fair og udspecificerede priser

Vælger du malerfirmaet Lykkebo som din maler i Køge, kan du føle dig i trygge hænder. Vi lytter til dine malerbehov og ønsker og udfærdiger et fair og uforpligtende tilbud til dig. Vi udspecificerer hver enkel opgave og produktvalg på dit tilbud, så du har fuldt overblik over hvilket arbejde vi udfører, hvilken maling vi anvender og den endelige pris. Således har du som kunde indblik i alle opgaver og omkostninger på din maleopgave, og du kan regulere dit tilbud, så det opfylder lige præcis dine malerbehov, og så det passer til lige præcis dit budget. Du skal derfor heller ikke bekymre dig om uforudsete omkostninger eller skjulte udgifter – alt vil fremgå i dit malertilbud fra malerfirmaet Lykkebo.

blank

Vi sætter kvalitet højt, og vi holder hvad vi lover. Vi bruger derfor gerne lidt ekstra tid på klargøring, fordi vi ved, at det betyder et flottere og mere holdbart slutresultat. Derfor er vi ikke blandt de billigste malerfirma i Køge, men vi sigter mod at være de bedste, og mod at levere et flot og holdbart resultat i høj kvalitet og til en fair.

Malerarbejde med garanti

Malerfirmaet Lykkebo sætter en ære i at vores håndværk er udført i højeste kvalitet, fordi vi ønsker at give vores kunder det bedste og flotteste slutresultat på deres maleropgaver. Vores malermester, Samuel, udvælger derfor personligt vores dygtige og faglærte malersvende, og vi bruger ekstra tid på både forarbejde og udførsel af vores maleropgaver, og benytter kun maling fra Dyrup, som er i højeste kvalitet og samtidig miljøvenlig.

blank

Vi ønsker ligeledes, at vores kunder i Køge skal føle sig ekstra trygge, når de vælger os som deres maler. Malerfirmaet Lykkebo er derfor medlem af Danske Malermestre, som er med til at garantere, at det malerarbejde vi udfører, lever op til de korrekte og håndværksmæssige standarder. Det betyder også, at du som kunde hos Lykkebo er sikret udbedringer for op til 100.000 kroner via Malernes garantiordning, skulle der være håndværksmæssige fejl i din udførte maleropgave. Om dit valg lander på os eller en anden maler i Køge, så anbefaler vi, at du sikrer dig, at din maler er medlem af Danske Malermestre, så du som kunde er sikret ordentligt håndværk på dit malerjob.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Få et gratis og uforpligtende tilbud på malerarbejde i Køge!

Som virksomhed arbejder vi dagligt på at være dit foretrukne valg, når du skal bruge en maler i Køge og omegn. Vi udbyder også andre services og kan blandt andet også tilbyde gulvslibning af høj standard. På den måde kan du kombinere dine forskellige håndværksopgaver, og spare tid ved at få dem udført på en og samme tid. Se mere om vores gulvservices her, eller kontakt os i dag på telefonnummer 51 90 20 91 eller ved hjælp af vores kontaktformular.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din maleropgave!

blank