Vores malere dækker hele Dragør - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Dragør – Malerarbejde udført til perfektion

Bor du i Dragør og trænger din bolig til et forfriskende pust, i form at ny maling på væggene, så står malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe dig. Vi udfører kvalitetsmæssigt korrekt malerarbejde, med sans for detaljen. Vi anvender miljøvenlige produkter og overholder vores aftaler med vores kunder.

Uanset størrelsen på dit malerprojekt, så står Lykkebo klar. Vi har flere års erfaring og vores dygtige og faglærte malersvende er personligt udvalg af vores malermester Samuel, for at sikre dig som kunde at du får det bedste resultat. Vi maler både inde og ude og udfører malerarbejde i hele Dragør.

Kontakt Lykkebo allerede i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på dit næste malerprojekt i Dragør. Du kan ringe til os på telefon 51 90 20 91 eller udfylde vores tilbudsformular nedenfor. Vi bestræber os på at sende et tilbud afsted til dig hurtigst muligt, og gerne indenfor 24 timer.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi tilbyder alle kunder

 • Malerarbejde med en flot finish
 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Miljøvenlige og slidstærke malerprodukter fra Dyrup
 • Tilbud og tidsplaner der holder

 

Udvidet garanti og god service

Hos malerfirmaet Lykkebo går vi meget op at vores kunder får det de betaler for. Derfor har vi stort fokus på at levere en god service og et godt malerhåndværk, så vores kunder er tilfredse med det arbejde de har fået udført af os. Vores kunders ønsker for deres hjem kommer i første række og vores faglærte malersvende udfører deres arbejde til perfektion, med sans for detaljen. Vi ved hvor vigtigt det er med overholdte tidsplaner og afsætter derfor altid god tid, så vi ikke skal gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, for at undgå forsinkelser med dit malerprojekt.

opsaetning af filt dragoer

Som en tryghed overfor vores kunder, stiller vi en ekstra sikkerhed for at vores arbejde er udført håndværksmæssigt korrekt, ved at være medlem af branceforeningen “Danske Malermestre”. Derved er du som kunde hos Lykkebo sikret udbedringer for op til 100.000 kr. hvis der er fejl i den håndværksmæssige udførsel af dit malerarbejde.

Uanset om du vælger Lykkebo eller en anden maler i Dragør til at hjælpe dig med dit næste malerprojekt, anbefaler vi altid at den valgte maler er medlem af “Danske Malermestre”, for at du som kunde er sikret godt malerarbejde og udbedringer hvis der skulle ske fejl.

Udspecificeret malertilbud som sikrer imod uforudsete udgifter.

I forbindelse med et malertilbud kan der nemt opstå misforståelser. Som regel skyldes det at maleren ikke er helt klar omkring de opgaver som skal udføres, samt de produkter der skal anvendes.

dygtig maler dragoer

Hos malerfirmaet Lykkebo gør vi alt for at undgå misforståelser og gør derfor meget ud af at give vores kunder et udspecificeret tilbud på malerarbejdet, med alt inkluderet. Vi giver dig som kunde det fulde overblik over hele malerprojektet med både klargøring, produkter og materialer der skal anvendes, samt en pris på selve malerudførelsen. Nederst i tilbuddet vil du finde den samlede pris og endelige pris for hvad det vil koste dig at få udført malerarbejde af Lykkebo.

Vi lytter til dine ønsker og dit budget og udformer et tilbud ud fra dette til dig som kunde. Vi er ikke de billigste malere, men bestemt heller ikke de dyreste. I stedet går vi efter at være den bedste maler i Dragør og levere et godt håndværksmæssigt korrekt resultat, som du som kunde kan nyde glæde af i lang tid.

Miljøvenlig og slidstærk kvalitetsmaling

Når det kommer til at skulle vælge en maler, kan prisen godt spille en stor rolle. Nogle malere vælger at spare på deres produkter, for at kunne tilbyde et billigere malertilbud overfor deres kunder. Desværre bliver det som oftest på bekostning af slutresultatets æstetik og holdbarhed.

Hos malerfirmaet Lykkebo er noget af det vigtigste ved et færdigt malerresultat at kvalitet og holdbarheden sidder lige i skabet. Vælger du derfor malerfirmaet Lykkebo som din personlige maler i Dragør, vælger du et malerfirma som har fokus på godt håndværk, kombineret med kvalitetsprodukter.

erfarent malerfirma dragoer

Til at male lofter og vægge, anvender vi Dyrup “Robust 5”, som er en 100% akrylbaseret maling, som kan tones i lige den farve du ønsker. Det er en maling, som giver en mat finish, som giver et lækkert og luksuriøst udseende. Sammenlignet med andre malinger med en mat finish er “Robust 5” både slidstærk og utrolig rengøringsvenlig. Har du netop fået malet dine vægge med “Robust 5” kan du med fordel vaske dine nymalede vægge med en fugtig klud, uden at skulle bekymre dig om skjolder og mærker.

Har du træværk som trænger til at blive malet, kan vi også hjælpe med det. Til at male træværk anvender vi en stærk polyuretanbaseret maling, som efterlader en ekstra stærk overflade. Træværk og særligt døre og paneler er udsat i en travl hverdag. Derfor har vi hos malerfirmaet Lykkebo valgt denne træværksmaling, da den på bedste vis kan modstå den uundgåelige slidtage og slag fra eksempelvis støvsugeren. Denne træværksmaling er udover at være utrolig slidstærk, også utrolig rengøringsvenlig. Du kan med fordel anvende en opvredet klud til at aftørre dit træværk uden at der kommer pletter eller mærker.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi vil gerne hjælpe dig med dit næste malerprojekt i Dragør

Skal der males og vil du gerne finde et malerfirma som både er grundige, professionelle og udfører et ordentligt håndværk? Så kontakt malerfirmaet Lykkebo allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste malerprojekt. Du kan ringe til os på telefon 51 90 20 91 og få en snak med en af vores kompetente medarbejdere, om dine ønsker og tanker for dit malerprojekt. Læs mere, hvis du mangler en maler Charlottenlund eller maler Espergærde. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager ganske få minutter og er både gratis og uforpligtende.

malerarbejde i dragoer