Om os

Malerfirmaet Lykkebo blev stiftet af Malermester Samuel Julian Zachariae tilbage i 2012. Siden da er vores malerfirma vokset stødt, således at vi i dag er 8 personer tilknyttet virksomheden.

Hos Lykkebo tilbyder vi alle de almindelige former for indvendigt– og udvendigt malerarbejde. Herudover har vi en dygtig gulvmand fast tilknyttet, som kan give din bolig den sidste finish i form af nyslebne gulve. Geografisk dækker vi hele Hovedstadsområdet og lidt mere til. Dette omfatter København, Nordsjælland, Vestegnen, samt Roskilde- og Køgeegnen.

Fælles for både vores maleropgaver og gulvarbejde, er at vi altid sigter mod at levere den højest mulige kvalitet. Faglig stolthed er omdrejningspunktet for vores malerfirma, og vi går aldrig fra vores kunder, før de har et smil på læben.

Vi er selvfølgelig medlem af Malernes Garantiordning, som dækker privat malerarbejde for op til 100.000 kroner. Udover dette, kan vi nævne at vi i skrivende stund er den bedst bedømte maler på Trustpilot. Sidst men ikke mindst, har vi vundet brancheprisen “Årets Maler 2016”.

Derfor skal du vælge os

Bedste maler på Trustpilot

Kundetilfredshed betyder utrolig meget for os. Vi er stolte håndværkere, og lægger derfor også stor vægt på, at du som kunde bliver glad for resultatet.

Vi er derfor meget stolte, over at være det bedst bedømte malerfirma på Trustpilot. Vil du gerne læse hvad vores kunder skriver om os, er du meget velkommen til at se mere her.

Medlem af Danske Malermestres Garantiordning

Vi er naturligvis medlem af Danske Malermestres Garantiordning. Det betyder at du i tilfælde af mangelfuldt udført arbejde, kan få erstattet op til 100.000 kr. I firmaets levetid har den garantiordning dog aldrig været taget i brug. Er arbejdet ikke som lovet, udbedrer vi det naturligvis. Det er ikke til diskussion. Vi går op i vores kunders tilfredshed, mere end noget andet.

blank

 

Vi støtter gode formål

Det er vigtigt for os, at give noget tilbage til samfundet. Derfor er vi er stolte af, igen i år, at støtte Familier med kræftramte børn.

blank

 

I finalen som "Årets Maler" i seks år i træk og tre Gazelle-priser

I både 2015,  2016, 2017, 2018, 2019 og 2020 har vi været nomineret til Anmeld Håndværker’s branchepris, “Årets Maler” – og her i 2016, vandt vi prisen foran et stærkt finalefelt bestående af 6 danske malerfirmaer.

Juryen begrundede blandt andet præmieringen med at “…virksomheden har stor præcision i udførslen af arbejdet”, hvilket vi naturligvis er meget stolte over.

Vi har desuden modtaget Gazelle-prisen tre år i træk.

blank