Vores malere dækker hele Stenløse - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Stenløse – Kvalitetsarbejde til en fair og ærlig pris

Skal dit hjem opfriskes med ny farver på væggene? Malerfirmaet Lykkebo udfører malerarbejde Stenløse. Vi har fokus på at udføre malerarbejde af højeste kvalitet til fair og ærlige priser, og vi benytter kun miljømærkede malingsprodukter fra Dyrup, som giver en mat, slidstærk og flot finish.

Malerfirmaet Lykkebo er hverken de billigste eller de dyreste malere i branchen, men vi går efter at være de bedste. Vi gør en dyd ud af at levere malerhåndværk af den højeste standard og kvalitet hver eneste gang. Vælger du malerfirmaet Lykkebo kan du forvente et malertilbud der holder fra start til slut. Vores malersvende er faglærte og dygtige og vi giver dig den bedste kvalitet og værdi for dine penge.

Ønsker du en pålidelig og dygtig maler til at male dit hjem i Stenløse, så kontakt malerfirmaet Lykkebo allerede i dag. Ring til os på telefon 51 90 20 91 eller udfyld vores tilbudsformular nedenfor. Det tager kun få minutter og vi forsøger at sende et tilbud afsted til dig indenfor 24 timer. Så skal du ikke vente længe på at få igangsat dit malerprojekt.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Hos Malerfirmaet Lykkebo får du:

 • Et udspecificeret og fair tilbud på dit malerarbejde
 • Godt håndværk, udført at faglærte og dygtige malersvende
 • Svanemærket kvalitetsmaling fra Dyrup
 • Flot og mat slutresultat, som er slidstærkt og rengøringsvenligt
 • Overholdte aftaler og deadlines på malerarbejde

Se mere i denne video:

Vi sikre vores kunder under Danske Malermestres Garantiordning

Hos malerfirmaet Lykkebo gør vi en dyd ud af at udfører ordentligt håndværk, og at vores kunder er glade og tilfredse. Vi er derfor utrolig stolte over at have modtaget brancheprisen “Årets Maler” og være nomineret til den igen i 2017. Vi vil gerne sikre at vores kunder føler sig trygge når de vælger os som deres personlige maler i Stenløse og er derfor medlem af “Danske Malermestre”. På den måde er du som kunde sikret, at du malerarbejde er udført håndværksmæssigt korrekt og at du samtidig er dækket af Malermestrenes ankenævn og garantiordning, hvis der skulle ske fejl. Derved er du sikret udbedringer for op til 100.000 kr. Hvis det malerarbejde du har fået udført ikke er håndværksmæssigt korrekt.

blank

Om du vælger Lykkebo eller en anden maler i Stenløse, så anbefaler vi altid at du sikrer dig at den valgte maler er medlem af brancheforeningen “Danske Malermestre” for at være sikret hjælp til udbedringer hvis arbejdet ikke er udført håndværksmæssigt korrekt.

Vi udfører grundigt og ordentligt håndværk

Malerfirmaet Lykkebo vil gerne være med til at hjælpe dig med at få dit hjem til at tage sig ud fra sin bedste side. Vælger du derfor os som din personlige maler i Stenløse, sender vi vores dygtige og faglærte malersvende afsted til dig. Vores strategi er altid den samme, nemlig at passe godt på dit hjem og udføre et perfekt malerhåndværk hver gang med kvalitetsmaling der holder.

blank

Vi kommer og klargøre dine vægge, så der er lagt en god base for et perfekt og holdbart slutresultat. Vi nedvasker og spartler og skal du have ordnet træværk, afvasker og sliber vi også dette. Dette er med til at sikre vores kunde at deres vægge har det mest optimale udgangspunkt for selve malerudførelsen. Efter klargøringen maler vores malersvende dine vægge to gange med Dyrup “Robust 5” for at give et flot resultat med en god dækkeevne. Dit træværk maler vi tre gang, som giver en ekstra god slidstyrke, som kan klare både stød og slag uden at det kan ses.

Miljømærkede malerprodukter af bedste kvalitet

Kvaliteten på den maling der anvendes spiller en stor rolle i forhold til slutresultat. Hos malerfirmaet Lykkebo anvender vi “Robust 5” til dine vægge og lofter. Det er en 100% akrylbaseret maling, som giver en flot mat finish. Denne maling kan samtidig tones i lige den farve du måtte ønske, så du får det hjem du altid har drømt om.

blank

Til træværket anvender mange malere en malingstype, som giver en blødere og mere gummiagtig overflade, fordi det er en billigere løsning. Malerfirmaet Lykkebo har udvalgt en speciel maling til træværk, som er polyuretanbaseret hvilket betyder at træet efterlades med en ekstra hård overflade. Det betyder at dit træværk kan modstå dagligdagens slidtage i højere grad end andre malingstyper.

Alle vores kvalitetsmalinger er både slidstærke, langtidsholdbare og ekstremt rengøringsvenlige. Det betyder at du med fordel sagtens kan vaske med en fugtig klud uden at efterlade mærker eller plamager. Vi anvender kun miljømærkede produkter, for at passe bedst muligt på dig, din familie, dit indeklima og naturligvis miljøet.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Malerfirmaet Lykkebo står klar til at tage hånd om dit næste malerprojekt

Kontakt os allerede i dag og få et fair og ærligt tilbud på dit malerarbejde. Du kan udfylde vores tilbudsformular her på siden, eller ringe til os på telefon 51 90 20 91 og få en snak om hvad vi kan gøre for dig. Vi bestræber os på at sende et tilbud afsted til dig indenfor 24 timer og det er naturligvis både gratis og uforpligtende. Ringer du til os vil det som regel gå endnu hurtigere med at få udregnet dit tilbud, fordi vi derved har mulighed for at stille dig en masse ekstra spørgsmål og komme helt i detaljen med hvad du ønsker for dit næste malerprojekt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at sætte gang i dit næste malerprojekt i Stenløse.

blank