Vores malere dækker hele Hillerød - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Hillerød – Vi har fokus på kvalitet

Ønsker du at forskønne dit hjem med nymalede vægge? Malerfirma Lykkebo udfører malerarbejde i Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi har fokus på god kvalitet til ærlige og fair priser, og vi benytter kun miljømærkede malingprodukter fra Dyrup med en luksuriøs og mat finish.

Malerfirma Lykkebo er ikke de billigste i malerbranchen – men vi sigter mod at være de bedste. Vi gør en dyd ud af at levere håndværk i en høj standard og kvalitet hver gang. Og vælger du os som din maler i Hillerød, kan du forvente et malertilbud der holder fra start til slut, venlige og dygtige malersvende og et malerresultat i høj kvalitet med en flot finish.

Kvalitet er i højsæde hos Lykkebo, og vi har fokus på grundighed og perfektion i vores håndværk og udførsel. Vi prioriterer derfor også at tage de rette beslutninger, og ikke springe over, hvor gærdet er lavest. Vælger man de nemme og hurtige løsninger, er der penge at spare på den korte bane, men du ender med et malerresultat, som ikke er langtidsholdbart, og hvor finishen ikke er i orden. Fordi vi vælger kvaliteten frem for alt, er vi ikke de billigste i branchen. Men vi vil vove at påstå, at vi giver dig mest mulig kvalitet og værdi for dine penge.

Som kunde hos Lykkebo får du:

 • Et udspecificeret og fair tilbud på din maleropgave
 • Godt håndværk, udført af faglærte malersvende
 • Svanemærket kvalitetsmaling fra Dyrup
 • Luksuriøst og mat slutresultat
 • Overholdte deadlines på dit malerjob

Så ønsker du en pålidelig og dygtig maler til at male dit hjem i Hillerød, så kontakt malerfirmaet Lykkebo i dag. Ring til os på telefonnummer 51 90 20 91 eller udfyld vores tilbudsformular – det tager kun få minutter. Vi forsøger at få et tilbud af sted til dig indenfor 24 timer, så du ikke skal vente længe på at få dit malerprojekt sat i værk.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på TrustPilot

Få gratis tilbud nu

Vores kunder er sikret under Danske Malermestres Garantiordning

Malerfirmaet Lykkebo gør en dyd ud af, at vores håndværk er udført ordentligt, og at vi har glade og tilfredse kunder. Vi er derfor også særligt stolte af at have modtaget prisen ”Årets Maler” fra malerbranchen samt vores placering som nr. 1 på TrustPilot. Men vi vil gerne have, at vores kunder føler sig ekstra trygge, når de vælger os som deres maler. Derfor er vi som malerfirma medlem af Danske Malermestre. På den måde er du sikret, at dit malerjob er udført håndværksmæssigt korrekt. Det betyder også, at du som kunde hos os er dækket af Malermestrenes Ankenævn og Danske Malermestres Garantiordning. Du er derved sikret udbedringer på op til 100.000 kroner, hvis det bygningsmalerarbejde, du har fået udført, ikke er udført håndværksmæssigt korrekt.

malerfirma hilleroed

Om du vælger os eller en anden maler i Hillerød, så anbefaler vi, at du sikrer dig, at de er medlem af Danske Malermestres Garantiordning.

Grundigt og ordentligt udført håndværk

Malerfirmaet Lykkebo vil gerne være med til at få dit hjem til at tage sig ud fra sin bedste side. Og vælger du Lykkebo som din maler, sender vi vores dygtige og faglærte malersvende i Hillerød af sted til dig.

Så har du fået ny lejlighed eller hus, eller har du besluttet dig for at friske dit nuværende hjem op, så kan Lykkebo hjælpe dig. Og vores strategi er altid den samme – nemlig at passe godt på dit hjem og udføre perfekt malerhåndværk med miljøvenlig kvalitetsmaling.

klargoering af vaegge

Vi kommer og klargør dine vægge. Vi nedvasker og spartler, og skal du også have ordnet dit træværk, så afvasker vi og afsliber. På den måde sikrer vi vores kunder, at dine vægge har det mest optimale udgangspunkt for selve malerudførslen. Derefter maler vores malersvende dine vægge to gange med Dyrups ”Robust 5” for at opnå et flot resultat med rigtig god dækkeevne. Du skal således ikke bekymre dig om helligdage, eller en ufærdig finish. Vi maler dit træværk tre gange. De tre lag sørger for, at træværket er slidstærkt og kan holde til stød og slag, uden at det kan ses.

Malerprodukter i top

Det er vigtigt at have sit håndværk i orden for at sikre et perfekt malerresultat. Men det er også vigtigt, at man anvender den rette maling i høj kvalitet.

Malerfirmaet Lykkebo har særligt håndplukket både “Robust 5” til dine vægge og specialmalingen til dit træværk. Vi har valgt disse produkter, fordi de er kvalitetsmalinger, der både er slidstærke, langtidsholdbare og ekstremt rengøringsvenlige.

maler hilleroed

Vi anvender “Robust 5”, fordi den er slidstærk, og fordi den har en flot, mat finish, som giver dine vægge et dyrt og luksuriøst look. Typisk er det svært at rengøre maling med et mat look uden at efterlade pletter og mærker, fordi maling med lavere glans har en mindre glat overflade. Men “Robust 5” efterlader et mat resultat, der er nemt at rengøre – du kan tørre det over med en vredet klud eller en fugtig svamp uden at skulle bekymre dig om at efterlade plamager fra rengøringen.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Til træværk anvender mange malere en malingtype, der har en blødere og gummiagtig overflade, fordi det er en billigere løsning. Til dit træværk har Lykkebo udvalgt en specialmaling, der efterlader en særlig hård overflade. Det betyder, at dit træværk er nemt at rengøre, og det holder sig flot, fordi det kan modstå dagligdagens slitage i højere grad end mange af de andre malingtyper.

blank

Malerfirmaet Lykkebo er et godt og sikkert valg for alle, som står og skal have malet deres hjem. Du får som kunde hos os et slidstærkt, rengøringsvenligt og flot resultat, men som samtidig er skånsomt for miljøet. Al den maling vi benytter, er miljømærket med Svanemærket eller det nordiske mærke EU-Blomsten, som betyder, at malingen er miljøvenlig. Det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om dit hjems indeklima, efter vi har været og male hos dig.

Vi passer godt på dig og dine vægge – og du kan føle dig i trygge hænder, når du vælger malerfirmaet Lykkebo som din maler i Hillerød.

Få et gratis tilbud på malerarbejde i Hillerød

Kontakt malerfirmaet, og få et fair tilbud på din maleropgave. Læs mere, hvis du ønsker en maler Allerød eller maler Birkerød. Udfyld vores tilbudsformular eller ring til os på telefonnummer 51 90 20 91, så tager vi en snak om dine malerbehov. Vi sigter mod at få et tilbud afsted til dig indenfor 24 timer. Og ringer du til os går det typisk endnu hurtigere med at få udregnet dit tilbud, fordi vi således har muligheden for at stille en masse ekstra spørgsmål, og komme helt ned i detaljen med dit malerprojekt.

Vi glæder os til at høre fra dig, og hjælpe dig med at forskønne din bolig i Hillerød.

blank