Vores malere dækker hele Bagsværd - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Bagsværd – Kvalitetsmalerarbejde er vores mærkesag

Står du og mangler en maler i Bagsværd, som overholder alle aftaler og samtidig udfører kvalitetsarbejde? Så er det malerfirmaet Lykkebo, du skal vælge. Vi tilbyder malerarbejde som er udført håndværksmæssigt korrekt og til en fair pris.

Nymalede vægge kan være med til at give en verden til forskel for din boligs udtryk og stil. Samtidig har malerarbejdets udførelse og kvalitet en effekt på, om dit hjem tager sig ud fra sin bedste side. Malerfirmaet Lykkebo lytter til dine malerbehov og ønsker og hjælper dig med at give dit hjem det udtryk og den stil som passer til dig. Derfor har vi hos Lykkebo også øje for detaljen, så du som kunde får et flot og holdbart resultat.

Vores faglærte malersvende er personligt udvalgt at vores malermester Samuel, og så anvender vi kun de bedste produkter, som sikrer dig et flot og holdbart resultat.

Malerfirmaet Lykkebo kan tilbyde dig som kunde:

 • Dygtige og faglærte malersvende som er håndplukket af vores malermester Samuel
 • Miljøvenlige og slidstærke malerprodukter, som giver et luksuriøst og mat finish
 • Flot slutresultat helt ned i detaljen
 • Udspecificeret malertilbud, som holder hele vejen

 

Vil du have en uforpligtende tilbud på dit næste malerprojekt i Bagsværd, kan du udfylde vores tilbudsformular nedenfor. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 51 90 20 91 hvor vi sidder klar til at rådgive dig og i fællesskab finde ud af hvordan vi bedst muligt opfylder dine malerbehov og ønsker.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi udfører maleropgaver med stor grundighed fra faglærte malersvende

Ikke alle malere giver deres kunder og deres projekter den nødvendige tid. I nogle tilfælde betyder det desværre, at der ikke bliver afsat nok tid til klargøring, eller at arbejdet ikke er udført grundigt, og derfor ikke har sans for detaljerne. Der bliver derved gået på kompromis med kvaliteten og du risikere at modtage et sløset og tilsyneladende ufærdigt malerresultat.

Hos Lykkebo går vi aldrig på kompromis med kvaliteten og vi fokusere altid på at lavere det bedste malerhåndværk. Vores dygtige og faglærte malersvende passer godt på dit hjem i Bagsværd, imens de udfører deres arbejde. Vi bruger den nødvendige tid til klargøring af dine vægge, herunder nedvaskning, spartling og slibning om nødvendigt, så dine vægge står snorlige og er klar til maling. Derfor dækker vi grundigt af med plast, afdækningspapir og malertape, så der ikke kommer malerpletter på dine gulve eller andre uønskede steder. Afslutningsvis maler vores svende dine vægge to gange for at få den bedste dækkeevne og en flot finish.

maler i bagsvaerd

Skal du have malet træværk, kan vi også klare dette. Her er proceduren meget ens med maling af dine vægge, dog med nogle få forskelle. Vi bruger naturligvis den tid det kræver for at give dig et flot træværk. Vi afvasker dine paneler og andet træværk, sliber det for at få en finere og jævn overflade. Det gør det muligt for malingen at binde og samtidig give et pænere og mere ensartet overflade. Herunder dækker vi naturligvis ordentligt af og maler dit træværk tre gange. Vi maler træværk tre gang i stedet for kun to, da træværk især gulvpaneler og døre er mere udsatte for dagligdagens slid og brug.

Vi bruger kun den bedste kvalitetsmaling

Kvaliteten af den maling vi benytter til dit malerprojekt har en stor effekt på det endelige resultat. Hos malerfirmaet Lykkebo går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi valgt en kvalitetsmaling fra Dyrup, som giver dig fuld valuta for dine penge, så du ikke behøver at få malet igen indenfor de næste mange år. Den maling vi typisk anvender til at male vægge med fra Dyrup er “Robust 5” som er en 100% akrylbaseret maling, som er slidstærk, utrolig rengøringsvenlig og giver en mat og lækker finish. Du kan med fordel rengøre dine vægge med en opvredet klud, uden at det efterlader mærker eller vasker malingen af.

faglaert malermester i bagsvaerd

Kun det bedste er godt nok til vores kunder

Malerfirmaet Lykkebo har stort fokus på vores kundetilfredshed. Vi ønsker at udfører det bedst mulige malerarbejde, som sikre at vores kunder er glade og tilfredse. Derfor er vi også utrolig glade for at ligge nr. 1 under kategorien “Maler” på Trustpilot. Den gode kvalitet på vores udførte malerarbejde, til en fair pris, har også medført at vi har modtaget malerbranceprisen “Årets maler” hvilket vi er rigtig stolte over at kunne fortælle.

filtopsaetning og malerarbejde

Desværre er det ikke alle malere der har det på samme måde som Lykkebo, og det ender i nogle tilfælde ud med dårligt udført malerarbejde. For at sikre vores kunder og leve op til de bedste håndværksmæssige standarder, har vi valgt at være medlem af “Danske Malermestre”. Det betyder at du som kunde hos os er dækket af “Danske Malermestres” udvidet garanti, og du samtidig hører under “Håndværkernes Ankenævn”. Du er derfor sikret udbedringer for op til 100.000 kr. Hvis det arbejde du har fået udført ikke er udført håndværksmæssigt korrekt.

Derfor anbefaler vi uanset om du vælger os eller en anden maler i Bagsværd, at tjekke om den valgte maler er medlem af “Danske Malermestre”, så du som kunde er sikret ordentligt håndværk og et flot slutresultat.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Kontakt Lykkebo allerede i dag for et uforpligtende tilbud på malerarbejde i Bagsværd

Sidder du med tanker om at igangsætte dit næste malerprojekt i nærmere fremtid, så står Lykkebo klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring fra malerbranchen og har kun faglærte malersvende. Vi sidder klar på telefon 51 90 20 91 til at svare på dine spørgsmål eller rådgive dig omkring dit næste malerprojekt. Læs mere, hvis du ønsker en maler Brønshøj eller maler Humlebæk. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her. Det tager kun ganske få minutter og vi bestræber os på at sende dig et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

malerarbejde i bagsvaerd