Vores malere dækker hele Storkøbenhavn - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Storkøbenhavn – Vi leverer godt håndværk til en god pris

Når man skal have malet sit hjem er prisen med til at spille en afgørende rolle. Hos Lykkebo går vi aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde og tilbyder dig et fair og ærligt tilbud på malerarbejde i Storkøbenhavn

Trænger dit hjem til en opfriskning, eller en ny farve på væggene? Så står malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi gør alt, for at du er tilfreds med vores udførte malerarbejde og anvender kun den bedste maling fra Dyrup, som giver et slidstærkt og holdbart resultat. Vores malersvende er faglærte og personligt udvalgt af vores malermester Samuel. Vi bruger den fornødne tid på forarbejdet og malerudførelsen.

Som kunde hos Lykkebo er du sikret:

 • Dygtige og punktlige malere til udførsel af dit malerarbejde
 • Et luksuriøst og holdbart malerresultat
 • Malertilbud som holder, uden uforudsete udgifter
 • Miljøvenlige produkter, som kan tones som du ønsker det

Bor du i Storkøbenhavn og trænger dit hjem til en kærlig hånd, så kontakt Lykkebo allerede i dag. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 51 90 20 91 eller udfyld vores tilbudsformular nedenfor. Så sender vi dig et skriftligt tilbud indenfor 24 timer.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Håndværk og kvalitetsprodukter af højeste standard

Hos Lykkebo gør vi meget ud af at leverer et ordentligt håndværk. For at kunne gøre det anvender vi kun de bedste malinger på markedet. Oftest anvender vi Dyrups “Robust 5” som er en 100% akrylbaseret maling med en mat og lækker finish. Det utrlog rengøringsvenlig, så skulle der komme en plet på din nymalede væg, kan du nemt vaske den af med fugtig klud, uden at laver mærker. Vi maler dine vægge minimum 2 gange, for at opnå den bedste dækkeevne og give et slidstærkt og holdbart resultat.

blank

Til dine paneler, døre og andet træværk anvender vi en polyuretanbaseret maling, som giver en ekstra hård og stærk overflade. Det giver et træværk som er modstandsdygtigt over for hverdagens slid. Vi maler dit træværk 3 gange, for eventuelle hakker og nøk ikke opstår så let. De 3 lag maling sikrer at hvis en flig skulle blive slået af det yderste lag maling, vil det ikke blive så tydeligt på grund af de andre underliggende lag maling.

Vi anvender til maling indendørs kun miljømærket maling. Det er skånsomt for både dit indeklima og vores vandmiljø. Derved behøver du ikke bekymre dig for at skulle lufte en masse ud efter endt malerarbejde fra Lykkebo.

Få et udspecificeret malertilbud med udvidet garanti

Når der skal udarbejdes et malertilbud til dig kan der nemt opstå misforståelser. Det kan blandt andet skyldes manglende grundighed og forståelse for dine ønsker og behov, eller at nogle opgaver er undladt i tilbuddet. Eksempelvis klargøringen inden selve malerarbejdet. Derved risikere man at få et tilbud, som ikke holder, da der til sidst vil være uforudsete udgifter, og misforståelser, som man ikke er blevet oplyst om i tilbuddet.

blank

Hos malerfirmaet Lykkebo vil vi gerne undgå misforståelser og mener at det som en stor del af en god kundeservice er vigtigt at ens kunder er fuldt ud informeret om priserne på alt i forbindelse med udførelsen af malerarbejde. Vi lytter til dine ønsker og udformer derudfra et udpenslet malertilbud til dig. I tilbuddet inkludere vi alle de opgaver vi udfører, samt forarbejde og klargøring af dine vægge og lofter. Vi medtager også alle produkterne vi skal bruge, samt en endelig pris på hele malerarbejdet. På den måde er du som kunde fuldt ud informeret om prisen for at få udført malerarbejde, og du kan derigennem revidere så tilbuddet passer til dit budget.

blank

For at sikre vores kunder i Storkøbenhavn ekstra godt, er vi medlem af “Danske Malermestre”. Det betyder at du som kunde hos os er sikret korrekt udført malerhåndværk. Skulle der ske fejl i din maleropgave som resultat af malerarbejde der ikke er udført håndværksmæssigt korrekt, kan du få udbedringer for op til 100.000 kr. Som en del af den udvidede garanti. Uanset hvilken maler I vælger til at hjælpe jer med jeres malerprojekt i Storkøbenhavn, så anbefaler vi hos Lykkebo at I sikrer jer at de er medlem af “Danske Malermestre”

Vi er de bedste malere ifølge vores kunder

Vi sætter vores kunder og god kvalitet i første række. Vi har altid fokus på dine malerbehov og på at udfører vores arbejde til perfektion. Derfor er vi meget taknemmelige for vores kunders anmeldelser på Trustpilot, som har givet os en placering som nr. 1 i kategorien “Maler”. Vi er også rigtig stolte over at have vundet brancheprisen “Årets maler 2016”, på baggrund håndværk udført i den bedste kvalitet og af højeste standard. Vi har stort fokus på vores kundeservice og er derfor rigtig glade for at vores kunder synes vi gør et godt arbejde. Vi er utrolig glade for deres positive tilkendegivelser om vores udførte malerhåndværk.


Kundeudtalelse om deres oplevelse med at benytte
sig af vores service. 

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Kontakt os allerede i dag og hør hvad vi kan gøre for dig

Hos Lykkebo vil vi gerne hjælpe dig med dit næste malerprojekt. Vi igangsætter dit arbejde hurtigt, hvilket i praksis vil sige at vi kan starte inden for en til to uger, fra du har underskrevet tilbuddet på malerarbejde udført af Lykkebo. Ring til os på telefon 51 90 20 91 og lad os få en snak om hvad du ønsker der skal ske for at opfriske dit hjem i Storkøbenhavn. Du kan naturligvis også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det er gratis og uforpligtende og tager kun ganske få minutter. Så sender vi dig et tilbud i løbet af ganske kort tid, gerne indenfor 24 timer.

blank