Vores malere dækker hele Hvidovre - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Hvidovre – vi udfører malerarbejde i høj kvalitet

Står du med et malerjob der skal udføres og er du på udkig efter en god og fair maler i Hvidovre, så kontakt malerfirmaet Lykkebo. Vi sigter mod at være de bedste i branchen, og udbyder malerarbejde i høj kvalitet til en fair pris. Vi er derfor også stolte af at have modtaget brancheprisen som ”Året Maler” og vores placering som nummer 1 på Trustpilot i kategorien ”Maler”.

Det kan være en udfordrende at finde den rette maler til ens malerjob. Nogle kunder har fokus på kvalitet, andre på pris og andre igen ønsker måske at få udført deres malerarbejde hurtigst muligt. Lige meget hvad dine ønsker og malerbehov måtte være, står malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe dig med dine malerbehov i Hvidovre. 

Så er du lige flyttet i nyt hus eller lejlighed i Hvidovre, og har du brug for en maler så kontakt til malerfirmaet Lykkebo i dag. Ring til os på telefon 51 90 20 91 og tag en snak med os om dine malerbehov, eller udfyld vores tilbudsformular her, det tager ikke mere end et par minutter. Vi lytter altid til dine ønsker og finder den bedste løsning for dig og dine malerbehov.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Som kunde hos Malerfirmaet Lykkebo får du:

 • Malerarbejde og håndværk i høj kvalitet
 • En ærlig og fair pris på dit malerjob
 • Miljømærket maling fra Dyrup med flot, mat finish
 • Et holdbart og rengøringsvenligt resultat

Vi vil gerne have glade og tilfredse kunder og forsøger derfor at efterkomme alle vores kunders ønsker. Derfor er vi fleksible med vores tidsplanlægning, så vi kan følge din tidsplan for din maleropgave. Dertil udvælges Lykkebos dygtige og faglærte malersvende personlig af vores malermester Samuel, så du som kunde er sikret malerarbejde i høj kvalitet. Og vi går ikke på kompromis med vores malerprodukter.  Vi maler derfor dine vægge med Dyrups ”Robust 5”, som både er miljøvenlig, og som giver et flot, mat resultat. Derudover udfærdiger vi en god og fair pris på maleropgaven med fokus på et slutresultat i en holdbar og slidstærk kvalitet. Vi er ikke de billigste på markedet, men vi sigter mod at aflevere perfekt udført malerarbejde til en ærlig pris, så du som kunde bliver tilfreds med både prisen og kvaliteten også i det lange løb.

 

Tilfredse kunder og ærlige malertilbud

Hos malerfirmaet Lykkebo sigter vi mod at have glade kunder, og derfor sætter vi vores kunder først. Vi lytter til dine ønsker og malerbehov, og finder i fællesskab ud af, hvordan vi bedst kan servicere dig og dine malerbehov. Vi udfærdiger derefter et malertilbud ud fra lige præcis dine ønsker. I malertilbuddet udspecificerer vi alle de opgaver, som vi udfører for dig. Derudover udspecificerer vi også hvilke produkter der anvendes og selvfølgelig også den endelige pris.

malermester hvidovre

Alt medtages, og intet er skjult i dit tilbud. Vælger du malerfirmaet Lykkebo som din maler Hvidovre, slipper du derfor for skjulte og uforudsete udgifter og misforståelser, fordi alt er nedskrevet i dit endelige tilbud. På denne måde har du bedre overblik over dit malerjob, og du kan nemt revidere det, skulle dine ønsker eller dit budget ændre sig.

Godt håndværk og gode produkter

Udover kundetilfredshed er Lykkebos hjertebarn håndværk udført i høj kvalitet, og derfor er vores malermester Samuel med til at udvælge alle vores dygtige og faglærte malersvende. På den måde er du sikret et ordentligt håndværksmæssigt resultat, og nymalede vægge der holder sig flotte længe. Vores malersvende bruger ekstra tid på klargøring, så dine vægge har det bedste udgangspunkt for et langtidsholdbart malerresultat med en perfekt og mat finish.

malerfirma hvidovre

Og malerfirmaet Lykkebo anvender kun maling i høj kvalitet fra Dyrup. Typisk benyttes ”Robust 5”, som kan tones efter dine ønsker, og som har en luksuriøs og mat finish. Derudover er al maling, vi anvender miljømærket, så dit indeklima og vores miljø skånes.

Spar tid og besvær

At få udført renoveringer og malerarbejde i ens hjem kan være en udfordrende og tidskrævende proces. I en travl hverdag er det de færreste, der har oceaner af tid til planlægning og udførsel af deres renoverings- og malerprojekter. Dertil kommer udfordringen undervejs, fordi ens hjem pludseligt er mindre beboeligt, mens der udføres de udvalgte forbedringer i ens hjem. 
Så står du med et malerbehov og en maleropgave i Hvidovre? Og ønsker du at få flot udført malerarbejde med dygtige malersvende, der overholder aftalerne? Så skal du vælge Lykkebo som din maler i Hvidovre. Vi sørger for alt i din maleropgave, og holder vores aftaler. Vi tilbyder vores mangeårige ekspertise, gode planlægningsevner og dygtige håndværkere, så du som kunde hos os sparer tid på planlægning. Og du modtager samtidig et flot udført malerarbejde til tiden. 
Og er du presset for tid, fordi du måske står og skal overdrage dit tidligere hjem? Eller måske fordi du skal til at overtage din nye bopæl i Hvidovre, og skal have malet først? Så er malerfirmaet Lykkebo fleksibel med vores tid. Modsat de fleste malere kan vi være klar til at gå i gang med dit malerprojekt inden for en uge til to uger, fra du har underskrevet dit tilbud.

Malerfirmaet Lykkebo er stolte af det malerarbejde vi udfører, og vi gør vores ypperste for at udføre det til perfektion og til tiden. Vi tilbyder også andre services til vores kunder i Hvidovre.

Vores services:

 • Maling af vægge og lofter (2 lag) samt træværk (3 lag)
 • Fuldspartling og opsætning af filt
 • Afslibning og efterbehandling af gulve

opsaetning af filt

Trænger dit fine hjem i Hvidovre eksempelvis også til flotte nyslebne gulve, kan du spare tid og få dit hjem ordnet og klart til dig hurtigere ved at få udført din maleropgave og din gulvservice på en og samme gang. Vi sørger for planlægning og koordinering af vores forskellige og dygtige håndværkere og malere. Du kan læse mere om eksempelvis vores gulvservice her.


Hør hvad et lokalt par sagde. Vi hjalp dem på
vej inden de flyttede ind i deres nye hjem. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Overlegen kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Bedste maler på Trustpilot

Indhent tilbud

Tilbud på malerarbejde i Hvidovre

Vi vil gerne være din maler i Hvidovre og hjælpe dig med at få et flot og nymalet hjem. Så kontakt Lykkebo på telefonnummer 51 90 20 91 og tag en snak med os om dine malerbehov, eller udfyld vores kontaktformular – vi forsøger altid at få vores malertilbud sendt afsted til vores kunder indenfor 24 timer, så du kan komme hurtigt og godt på vej med dit malerprojekt. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine malerønsker.

blank