Vores malere dækker hele Vesterbro - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Vesterbro – Miljøvenligt, slidstærkt og flot malerarbejde!

Trænger dine vægge til en kærlig hånd? Når du vælger Lykkebo som din maler er du i trygge og faglærte hænder. Malerfirmaet Lykkebo udfører kvalitetsmalerarbejde på Vesterbro, og vores dygtige malere kredser for detaljen og sørger for et perfekt malerarbejde. 

Malerfirmaet Lykkebo har nogle af Danmarks bedste malersvende, som står klar til at servicere alle dine malerbehov. Lykkebos malermester Samuel har personligt udvalgt vores dygtige og faglærte malersvende, og vi gør en dyd ud af, at vores malere udfører deres arbejde til perfektion. Vi afsætter ekstra tid til klargøring, og benytter os kun af svanemærket kvalitetsmaling fra Dyrup, så du får et lækkert, holdbart og miljøvenligt resultat med en perfekt finish. Det er nemlig vores målsætning at tilbyde malerarbejde i den højeste standard, til en god og fair pris og i dit nærområde på Vesterbro.

Vi passer godt på dit hjem, og benytter derfor kun svanemærket kvalitetsmaling fra Dyrup for et miljøvenligt, slidstærkt og flot resultat.

Vi tilbyder vores kunder:

 • Malerarbejde og håndværk i den højeste kvalitet med flotte og holdbare resultater.
 • Specielt udvalgt miljømærket kvalitetsmaling fra Dyrup, som ikke er skadelig for indeklimaet.
 • Et slidstærkt resultat, som er nemt at rengøre.
 • Venlige og ærlige malersvende, som udfører deres håndværk professionelt og til tiden.
 • En god og ærlig pris på dit malerarbejde uden skjulte ekstraudgifter.

Så bor du på charmerende Vesterbro, og trænger dit hjem til lidt forskønnelse og en omgang maling, så kontakt Lykkebo i dag! Alt, du skal gøre, er at udfylde nedenstående tilbudsformular, så kontakter vi dig med et godt tilbud – og det er selvfølgelig helt uforpligtende. 
Du kan også ringe til os på telefon 51 90 20 91, og tage en snak med os om dine malerbehov.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Godt håndværk og glade kunder

Det er vigtigt for os, at vi udfører et professionelt og godt håndværk, og at vores kunder er glade og tilfredse med vores malerarbejde. Vi er derfor meget stolte af at have modtaget malerbrancheprisen ”Årets maler 2016”. Men vi er især stolte over, at vi ligger nummer 1 i kategorien ”Maler” på trustpilot, fordi vores kunders glæde og tilfredshed er det allervigtigste for os. Vi mener, at man får tilfredse kunder gennem godt håndværk, ærlige og fair tilbud på din maleropgave, og med dig og dine ønsker i fokus. Du kan se, hvad vores glade kunder siger om os på Trustpilot.

blank

En fair og ærlig pris på dit malertilbud

Vi har høje standarder. Vi bryster os ikke af at være de billigste på markedet, men vi gør en dyd ud af at levere det bedste resultat til en fair og ærlig pris. Vi tilbyder kvalitetsmalerarbejde med svanemærkede produkter, blandt andet vores fortrukne maling ”Dyrup Robust”, så du får et perfekt resultat, som ikke er sundhedsskadeligt, og som du kan være fuldt ud tilfreds med.

blank

Som kunde hos malerfirmaet Lykkebo bliver du sat i højsæde. Vi lytter til dine ønsker og malerbehov, og ud fra disse udfærdiger vi et skriftligt tilbud. I vores tilbud til dig specificeres tydeligt og præcist, hvad du betaler for. Intet er altså skjult i vores malertilbud, så du som kunde er fuldt ud informeret om de specifikke forskellige opgaver, som der udføres, hvilke malingprodukter der er udvalgt og anvendes, og ikke mindst den endelige pris. På denne måde undgås misforståelser og uforudsete ekstraudgifter. Og du kan samtidig nemt revidere dine ønsker, og derved også dit malertilbud og pris, så det passer til dit budget og dine ønsker.

Lidt maling gør en verden til forskel – og kvaliteten af malingen ligeså 

Nymalede vægge er en super måde at give dit hjem fornyet liv på og gøre det nyt og lækkert. Er du lige flyttet ind i en ny lejlighed eller hus i et af Vesterbros dejlige kvarterer, eller trænger din nuværende Vesterbroadresse til et friskt pust? – Så kontakt Lykkebo og hør hvordan vi kan hjælpe dig med dine maleropgaver på Vesterbro! 

blankMalerfirma Lykkebo udfører kvalitetsmalerarbejde, og vores udvalgte maling fra Dyrup holder sig flot længe, og tåler masser af brug uden at fremstå slidt. Med vores foretrukne maling ”Dyrup Robust” med glans 5 får dine vægge en flot mat finish. Og modsat andre malingstyper med mat finish efterlades der ikke pletter ved aftørring og rengøring af dine vægge. Du kan derfor nemt vedligeholde og rengøre dine vægge med en våd klud eller svamp, uden at der efterlades mærker. Vi maler også dit træværk 3 gange for et holdbart og slidstærkt resultat, og benytter specialmaling således at dit træværk får en ekstra hård overflade, hvor snavs ikke sætter sig nemt og som er rigtig nemt at rengøre. Vælger du Lykkebo som din maler på Vesterbro, kan du altså nemt holde dine fine nymalede vægge og dit træværk flot.

blankMen det er ikke kun det æstetiske og flotte resultat, som er vigtigt for Lykkebo – vi ønsker også, at du skal være tryg. Vi anvender derfor kun malingprodukter, som er miljømærket med enten svanemærket eller EU-Blomsten, således at vandmiljøet skånes, og dit indeklima ikke er sundhedsskadeligt for dig og dine kære. 
Vi er ikke de billigste på markedet, men vi sigter mod at være de bedste. Vi sørger for et flot og slidstærkt maleresultat, samtidig med at vi værner om dig og dit hjems indeklima, og ikke mindst vores miljø.

Malerfirma Lykkebo sørger for alle dine malerbehov og mere til

Vores dygtige malersvende på Vesterbro sørger for alt forarbejdet, der kræves for at gøre dine vægge klar, så du får et flot og holdbart resultat. Vi bruger ekstra tid på klargøring, fordi vi ved det betyder et flottere slutresultat. Det vil blandt andet sige, at vi renser, spartler og sørger for at sætte filt op, skulle der være behov for dette. Derudover dækker vi selvfølgelig af og rydder op efter os, når malingopgaven er udført, og du er tilfreds med resultatet. 
Og er det ikke kun væggene, der trænger, kan vi også gøre underværker for dine gulve. Vi tilbyder afslibning og lakering af gulve, og du kan derfor få ordnet dine vægge og gulve i samme åndedrag. På den måde slipper du for at koordinere forskellige håndværkere og sparer tid, når du skal have ordnet dit hjem. Find ud af mere om vores forskellige kombinationsmuligheder og tilbud ved at besøge vores hjemmeside om gulvservice.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Modtag dit malertilbud i dag

Så står du og mangler en dygtig og pålidelig maler på Vesterbro, vil vi meget gerne hjælpe dig med dine malerbehov. Vi stræber efter at få et tilbud sendt afsted til dig i løbet af 24 timer, så du kan komme hurtigt videre med forskønnelsen af dit hjem. Du kan enten ringe til os direkte på 51 90 20 91 eller benytte dig af vores tilbudsformular – så vender vi tilbage med et godt tilbud.

Vi glæder os til at opfylde dine malerønsker.

blank